Vinterpause på Tyrkias Riviera – all inclusive

Få et deilig avbrekk i varmen på all inclusive hotell i Alanya

Avreisedato: 20. februar 2020 | 15 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Finn roen med en all inclusive opplevelse i Alanya

Vi besøker Alanya Slott som ble gitt i bryllupsgave til Kleopatra…

Alanya er en flott ferieby på den tyrkiske rivieraen. Den mest kjente stranden i byen er oppkalt etter den egyptiske dronningen Kleopatra som sies å ha tilbragt mye tid her. Alanya slott ligger med fantastisk utsikt over områdene rundt. Vi har inkludert tre spennende utfluktsdager hvor vi skal bli bedre kjent med det flotte lokalområdet. Vi bor svært sentralt langs den flotte strandpromenaden med alt av byens fasiliteter tilgjengelig på alle kanter. Gjennomsnittstemperaturen i Tyrkia er på dagtid rundt 16 grader både til lands og vanns på denne tiden av året! Under hele oppholdet kan vi kose oss på hotellet; alle rom har egen balkong, hotellet har også svømmebasseng, restaurant og spa avdeling! Vi kan også dra godt nytte av hotellets «all inclusive» løsning med inkluderte måltider og drikke. Unn deg et avslappende avbrekk i Tyrkia denne vinteren!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

All-inclusive på hotellet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Tyrkia, Alanya
Avreisedato: 20. februar 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 05. mars 2020

Program

Torsdag 20. februar: Hjem – Alanya Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Istanbul, avgang kl.13,20. Etter knappe 4 timer lander vi i Tyrkia, og får 2 timer før flyet går videre til Alanya flyet. Etter en ny times tid lander vi i Alanya kl.23,00 (lokal tid) og blir møtt av buss som tar oss med de siste milene til sentrum  Alanya. Her sjekker vi inn på vårt gode Riviera Hotel & Spa hvor vi skal bo i 14 netter. Alle rommene har balkong, hotellet har også svømmebasseng, restaurant og spaavdeling (spa og behandlinger mot tillegg).

Fredag 21. februar – onsdag 4. mars: I Alanya Fra og med i dag frem til avreise har vi inkludert all-inclusive (frokost, lunsj og middag + lokal øl/vin/mineralvann fra bar og restaurant fra 10-23 hver dag). Underveis på utfluktene er ikke mat og drikke inkludert. En dag under oppholdet skal vi på utflukt til Apollos tempel, Aspendos og Side. Vi starter dagen med å kjøre til Aspendos hvor vi skal besøke det best bevarte amfiteateret i Tyrkia som ble bygget i år 155, og har plass til 7000 mennesker, og som også blir brukt den dag i dag. Etter besøket her fortsetter vi til byen Side som har mange antikke ruiner – bl.a. Apollos tempel. Vi får også god tid til å utforske byen på egenhånd, før vi returnerer til Alanya utpå ettermiddagen. En annen dag får vi med oss lokalguide i byen vi bor – Alanya. Vi starter med besøk på Alanya Slott, som ble gitt i bryllupsgave til Kleopatra. Fra slottet har vi en flott utsikt over byen og områdene rundt. Etter slottsbesøket fortsetter vi til sentrum av byen hvor vi får en guidet rundtur, og får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Vi får også tips om ting vi kan gjøre under resten av oppholdet. En annen utfluktsdag går opp i Taurusfjellene hvor vi kommer opp på 900 meters høyde, og får en fantastisk utsikt over områdene rundt. I løpet av dagen skal vi også besøke flere koselige fjellandsbyer. Vi får god tid på egenhånd til å utforske nærområdene. Reiselederen legger også opp til noen småutflukter i nærområdet for de som skulle ønske.

Torsdag 5. mars: Alanya  – hjem  Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Antalya. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,30. Etter knappe 4 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til Tyrkia – dette koster $20 – søk på https://www.evisa.gov.tr/en/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*All inclusive på hotellet fra dag 2 til hjemreisedagen
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Visum til Tyrkia om vi skal ordne det kr. 400,-(inkludert $20 i visumgebyr)