Albir på Costa Blanca kysten

“…de trange, steinbelagte smugene med kafeer og butikker lokker turister på søken etter det «ekte Spania»”

Avreisedato: 20. oktober 2018 | 8 dager | Turpris: 9195

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Nyt høsten på «Den hvite kyst» – Albir

Bli med oss til Costa Blanca! Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og en endeløs rekke av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir  og får mulighet til å slappe av på vårt hotell med beliggenhet på strandpromenaden i nærheten av sentrum. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått se. Vi skal besøke små landsbyer, få vakre naturopplevelser, og oppleve noe av det flotte dette området har å tilby oss besøkende. Reiser du til Costa Blanca vil du få en rolig og avslappende reise med spennende utflukter underveis. 

 

Tilbake til reiseoversikt

Fly direkte fra Kjevik!

Hotell rett på stranden

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9195
Sted: Spania, Albir
Avreisedato: 20. oktober 2018
Avreisested: Kristiansand Lufthavn Kjevik
Hjemreisedato: 27. oktober 2018

Program

Lørdag: Hjem – Albir Vi har fremmøte på Kristiansand Kjevik Lufthavn på egenhånd. Her går vi om bord i flyet direkte til Alicante, avgang kl. 16,55. Etter ca. 3,5 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det korte stykket til Albir. Her sjekker vi inn på vårt gode Hotel Kaktus med flott beliggenhet på strandpromenaden i Albir. Alle rom med balkong. Bar, restaurant og takterrasse med flott utsikt er noen av stikkordene. Vi samles til felles middag ved ankomst. 

Søndag – fredag: I Albir Frokost inkludert hver dag, samt felles middag 5 kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi kjører gjennom Altea forbi småbyer som Benissa, Gata de Gorgos og Pedeguer før vi kommer til Benidoleig. Her skal vi besøke den kjente dryppstensgrotten. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten forbi Javea og Moraira til Calpe. Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Lunsj underveis. En annen dag skal vi besøke den sjarmerende fjellandsbyen Guadalest, som ligger vakkert til 595 meter over havet. Landsbyen har kun 200 innbyggere og sies å være det mest besøkte stedet i denne delen av Spania. Byen ble bygget av maurere allerede i det 7.århundre og var en muslimsk landsby. De trange, steinbelagte smugene med kafeer og butikker lokker turister på søken etter det «ekte Spania». På vei opp hit stopper vi først i Xalo hvor vi skal prøvesmake ekte spansk skinke, ost og vin. Videre kjører vi over «Rottepasset» med en fantastisk utsikt. På det høyeste punktet stopper vi for enkel felles lunsj med flott utsikt. Vi får god tid på egenhånd i Albir. Vi kan gå på marked, besøke Altea med sin spesielle gamleby, dra med lokalbussen til Benidorm, benytte oss av hotellets fasiliteter, spasere en tur på stranden osv. Det er underholdning på hotellet de fleste kveldene i uka.

Lørdag: Albir – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Alicante. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Kristiansand, avgang kl.11,45. Etter ca. 3,5 timer lander vi på Kjevik og tar farvel med de andre deltagerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*2 lunsjer
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 400,-