Cruise fra Middelhavet til Buenos Aires

Bli med på et opplevelsesrikt Atlanterhavscruise til Buenos Aires. Vi gjøre flere spennende stopp underveis!

Avreisedato: 12. november 2019 | 24 dager | Turpris: 21490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Atlanterhavscruise til Buenos Aires

“…opplev Rio de Janeiro, kjent for stranden Copacabana og Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor..”

Bli med oss og kryss Atlanterhavet på et fantastisk spennende Atlanterhavscruise som starter i Genova! Vi skal besøke spennende havner som Barcelona, Cadiz og Lisboa i Europa før vi setter kursen ut i Atlanterhavet. Vi stopper i Santa Cruz på Tenerife før vi drar på tokt over til Sør-Amerika. Underveis nyter vi livet om bord MSC Musica når vi krysser Atlanterhavet. Len deg tilbake å nyt et fantastisk show i La Scale Theatre, ta en pause i den stilfulle Havana Club rommet eller kos deg med skipets varierte kjøkken! Vel fremme i Sør-Amerika venter spennende destinasjoner som Recife, Maceio, Salvador og Rio de Janeiro i Brasil. Vi ender opp i Buenos Aires i Argentina. Atlanterhavscruise til Buenos Aires blir en opplevelse for livet!

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev Rio de Janeiro!

Kryss Atlanterhavet med oss

Flere spennende stopp i Sør-Amerika

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 21490
Sted: Cruise Middelhavet til Sør-Amerika
Avreisedato: 12. november 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 05. desember 2019

Program

Tirsdag 12.november: Hjem – Milano Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til København, avgang kl.13,35. Etter knapp time lander vi København, og går videre til Milanoflyet. Etter nye 2 timer lander vi i Italia kl.19,10 og tar plass i bussen som tar oss med til vårt hotell ikke langt fra flyplassen, hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag om kvelden.

Onsdag 13.november: Milano – MSC Musica Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om morgenen før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på cruiseskipet «MSC Musica» som blir vårt hjem de neste 19 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Torsdag 14.november – mandag 2.desember: Om bord på MSC Musica Torsdag ankommer vi Barcelona ved lunsjtider og blir liggende her til kvelden. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon tapas og se på folkelivet. Kanskje kan det lokke med et siste bad på den flotte Middelhavsstranden som ligger like ved sentrum. Fredag har vi en dag til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord. Lørdag ankommer vi Cadiz, Spanias eldste by som har en fantastisk historie å se tilbake på, og det er masse interessant å finne på. Alternativt kan man dra på utflukt til Jerez for å smake på sherryen som blir laget her. Søndag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd i denne fantastiske byen med koselige, tranger gater som snirkler seg opp gjennom fjellskråningen eller bli med oss på utflukt. Mandag har vi en dag til sjøs igjen. Tirsdag ankommer vi Tenerife og byen Santa Cruz. Ta en spasertur  langs ramblas som leder deg opp til Plaza de Espania. Besøk en av de gamle kirkene, eller hva med å dra på utflukt til Teide som har en høyde på 3718 meter? Etter noen dager med spennende opplevelser i Europa legger vi ut på en 5 dagers krysning over Atlanterhavet hvor kursen settes mot Sør-Amerika. Mandag legger vi til kai i Recife i Brasil – en by med 4 millioner innbyggere. Byen har en koselig gamleby i Bairro deo Recife, og det er ikke langt til vakre, endeløse strender. Tirsdag legger vi til kai i Maceio. Byen ligger flott til ved havet og har et koselig sentrum. Byen er også omgitt av noen av Brasils vakreste strender. Det er bare å la seg lokke. Onsdag legger vi til kai i Salvador, som var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 1800-tallet. Torsdag får vi en dag med avslapning til havs. Fredag legger vi til kai i verdensbyen Rio de Janeiro, kjent for stranden Copacabana, Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor som står og strekker ut hendene for å ønske velkommen, samt ”sukkertopp”-fjellet. Etter noen spennende dager i Brasil setter vi kursen videre sørover til Argentina og Buenos Aires. Vi får 2 dager til sjøs på ferden mot Argentina, og nyter de siste dagene om bord.

Mandag 2.desember: MSC Musica – Buenos Aires Vi spiser frokost om bord før vi mønstrer av i Argentinas hovedstad Buenos Aires. Ved ankomst blir vi møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en guidet rundtur i byen. Underveis på rundturen får vi bl.a. se de viktigste severdighetene som Plaza de Mayo med Casa Rosada, det rosa hjemmet til Argentinas president. Rundturen ender opp på vårt hotell i sentrum. Resten av dagen fri til avslapning og hygge.

Tirsdag 3.desember: Buenos Aires Frokost på hotellet, ellers er dagen fri til å utforske byen på egenhånd.

Onsdag 4.desember: Buenos Aires (London) Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Buenos Aires. Her sjekker vi inn på flyet til London, avgang kl.11,30. Vi får servert 2 måltider om bord, og ankommer London neste morgen.

Torsdag 5.desember: London – hjem Vi ankommer London tidlig om morgenen og får litt ventetid her før flyet går videre til Oslo. Etter nye 2 timer ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.12,25 (lokal tid) og tar farvel med de andre deltagerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*3 frokoster & 1 middag før/etter cruiset
*19 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Buenos Aires
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 11 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 950,- (3 timers utflukt i Lisboa & 7 timers utflukt i Rio de Janeiro)
*Drikkepakke Easy kr. 5 130,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke opp til €6 (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord på cruiseskipet.)