Cruise fra Middelhavet til Buenos Aires

Bli med på et opplevelsesrikt Atlanterhavscruise til Buenos Aires. Vi gjøre flere spennende stopp underveis!

Avreisedato: 12. november 2020 | 24 dager | Turpris: 19990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Atlanterhavscruise til Buenos Aires

…opplev Rio de Janeiro, kjent for stranden Copacabana og Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor

Bli med oss og kryss Atlanterhavet på et fantastisk spennende Atlanterhavscruise som starter i Genova! Vi skal besøke spennende havner som Barcelona og Valencia i Europa før vi setter kursen ut i Atlanterhavet. Vi stopper i Las Palmas på Gran Canaria på tokten over til Sør-Amerika. Underveis nyter vi livet om bord Costa Pacifica når vi krysser Atlanterhavet. Len deg tilbake å nyt et fantastisk show i Stardust Theatre, ta en pause i det stilfulle men rolige ‘Imagine’ rommet eller kos deg med skipets varierte kjøkken! Vel fremme i Sør-Amerika venter spennende destinasjoner som Recife, Maceio, Salvador og Rio de Janeiro i Brasil og Punta del Este i Uruguay, før vi ender opp i Buenos Aires i Argentina.  Atlanterhavscruise til Buenos Aires blir en opplevelse for livet!

 

NB: Kun utvendig- og balkonglugar ledig. Bestilling kun via telefon 37 15 70 31 eller epost post@dagaasbo.no

Tilbake til reiseoversikt

Opplev fantastiske Rio de Janeiro

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 19990
Sted: Cruise fra Middelhavet til Buenos Aires
Avreisedato: 12. november 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 05. desember 2020

Program

Torsdag 12.november: Hjem – Nice Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Nice, avgang kl.17,30. Etter 2,5 timer lander vi i Nice og blir tatt med til vårt hotell like ved flyplassen hvor vi skal bo første natten.

Fredag 13.november: Nice – «Costa Pacifica» Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om morgenen før vi kjører inn i Italia og frem til cruisehavnen i Genova. Her sjekker vi inn på cruiseskipet «Costa Pacifica» som blir vårt hjem de neste 19 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Lørdag 14.november – onsdag 2.desember: Om bord på «Costa Pacifica» Lørdag ankommer vi Barcelona ved lunsjtider og blir liggende her til kvelden. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon tapas og se på folkelivet. Søndag ankommer vi Valencia, Spanias tredje største by som i tillegg til sin koselige gamleby også er kjent for sin moderne kunst og operahus. Mandag og tirsdag har vi late dager til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord. Onsdag ankommer vi Gran Canaria og byen Las Palmas. Dra på oppdagelsesferd i gamlebyen Vegueta, sett deg ned på en fortauskafe med utsikt over havet, eller hva med å besøke bystranden? Etter noen dager med spennende opplevelser i Europa legger vi ut på en 5 dagers krysning over Atlanterhavet hvor kursen settes mot Sør-Amerika. Tirsdag legger vi til kai i Recife i Brasil – en by med 4 millioner innbyggere. Byen har en koselig gamleby i Bairro deo Recife, og det er ikke langt til vakre, endeløse strender. Onsdag legger vi til kai i Maceio. Byen ligger flott til ved havet og har et koselig sentrum. Byen er også omgitt av noen av Brasils vakreste strender. Det er bare å la seg lokke. Torsdag legger vi til kai i Salvador, som i sin tid var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 1800-tallet. Fredag får vi en dag med avslapning til havs. Lørdag legger vi til kai i verdensbyen Rio de Janeiro, kjent for stranden Copacabana, Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor som står og strekker ut hendene for å ønske velkommen, samt ”sukkertopp”-fjellet. Etter noen spennende dager i Brasil setter vi kursen videre sørover mot Uruguay og Argentina. Vi får 2 dager til sjøs på ferden, og ankommer Punta del Este i Urugay på tirsdag. Punta del Este er en luksusresort med fantastiske strender, eksklusive restauranter og hoteller. Dra på oppdagelsesferd, eller nyt en lat dag på stranden.

Onsdag 2.desember: «Costa Pacifica» – Buenos Aires Vi spiser frokost om bord, og tar det litt med ro om formiddagen før vi mønstrer av i Argentinas hovedstad Buenos Aires. Om ettermiddagen blir vi møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en guidet rundtur i byen. Underveis på rundturen får vi bl.a. se de viktigste severdighetene som Plaza de Mayo med Casa Rosada, det rosa hjemmet til Argentinas president. Rundturen ender opp på vårt hotell i sentrum. Resten av dagen fri til avslapning og hygge.

Torsdag 3.desember: I Buenos Aires Frokost på hotellet, ellers er dagen fri til å utforske byen på egenhånd.

Fredag 4.desember: I Buenos Aires (London) Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Buenos Aires. Her sjekker vi inn på flyet til London, avgang kl.11,30. Vi får servert 2 måltider om bord, og ankommer London neste morgen.

Lørdag 5.desember: London – hjem Vi ankommer London tidlig om morgenen og får litt ventetid her før flyet går videre til Oslo. Etter nye 2 timer ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.12,25 (lokal tid) og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*19 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Buenos Aires
*Service Charge på cruisebåten – verdi €190
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 4 400,-
*Utvendig lugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 9 990,- (per lugar) *Utfluktspakke kr. 950,- (3 timers utflukt i Valencia & 7 timers utflukt i Rio de Janeiro)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 6 650,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann/kaffe/enkelte drinker servert i glass. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)