Avslappende Menorca

«Vi får også 3 fulle dager til å slappe av og utforske nærområdet på egenhånd»

Avreisedato: 26. september 2022 | 8 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 8
Flyreiser

Late dager og utflukter på Menorca

Vi bor på hotell med hele 7 bassenger og kun 250m fra stranda!

Bli med til solbleika Menorca, hvor roen kan senke seg i solveggen, til lyden av bølgeskvulp. Øya er den ukjente lillebroren til Mallorca. Øyas omkrets er bare 216 kilometer fylt med vakre bukter, klipper og hvite strender, og en og annen hvitkalket landsby innimellom. Vi skal kose oss i den lille feriebyen Calan Bosch hvor vi skal hygge oss på Hotel Sol Falco, 250 meter fra stranden.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Deilig hotell i Calan Bosch

Båttur langs kysten inkludert

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Menorca, Calan Bosch
Avreisedato: 26. september 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 03. oktober 2022

Program

Mandag: Hjem – Menorca Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl.16,50. Etter 3 timer lander vi, og går videre til Menorcaflyet. Etter en knapp time lander vi på Menorca kl.22,15, og tar plass i bussen som venter på å ta oss de siste milene frem til Calan Bosch hvor vi skal bo i 7 netter på ****Hotel Sol Falco. Alle rommene har balkong eller terrasse, det er gratis wifi, og hotellet har 7 bassenger som vi kan kose oss i, i tillegg til at stranden bare er 250 meter unna.

Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag: På Menorca Vi har frokost inkludert hver morgen, samt at vi har middag inkludert 3 kvelder under oppholdet. En dag under oppholdet skal vi besøke den nordlige delen av øya. Vi skal besøke den sjarmerende fiskelandsbyen Fornells, med sin flotte strandpromenade og restene etter Sant Antoni-slottet. Vi skal også besøke Cavalleria med restene etter bosettingene Sa Nitja fra romertiden. Vi skal også besøke Monte Tore, som ligger i hjertet av Menorca og hvor vi får en fantastisk utsikt over hele øya. På vei tilbake til hotellet besøker vi Ciutadella som har vært øyas hovedstad i over 700 år, og har en sjarmerende gamleby og flott katedral. En annen dag drar vi på besøk til den sørlige delen av øya og starter dagen med besøk i Binibequer Vell som er et perfekt eksempel på en hvitkalket kystlandsby. Vi tar også et stopp på Cova d’en Xoroi som ligger på en klippe med fantastisk utsikt. Vi skal også besøke byen Mahon som siden antikkens tid har vært en ettertraktet by. Vi får en guidet rundtur her før vi returnerer til Calan Bosch. En ettermiddag har vi inkludert en 2 timers båttur fra Calan Bosch hvor vi seiler opp til Pont d’en Gil og får se vakre klippeformasjoner, landsbyer og strender før vi er tilbake. Vi får også 3 fulle dager til å slappe av og utforske nærområdet på egenhånd.

Mandag: Menorca – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl.10,30. Etter en knapp time lander vi i Barcelona og går videre til Osloflyet som tar oss med de neste 3 timene frem til Gardermoen hvor vi lander kl. 16,10. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 170,-