Verdensmetropolen Barcelona

Bli med oss til storbyfavoritten – sjarmerende Barcelona

Avreisedato: 22. mars 2020 | 5 dager | Turpris: 6590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Den spanske storbyfavoritten

Vi utforsker Barcelona og de største severdighetene med guide!

Bli med oss til den unike byen Barcelona. Dette er byen som virkelig  får norske turisthjerter til å banke. Bydelene i storbyen kan enklest oppsummeres som utrolig sjarmerende. Trange smug og gater i alle retninger og koselige gatekafeer.  Byen tilbyr oss nordboere et behagelig klima, og en spennende historie som går ca. 2500 år tilbake i tid. Den gamle romerske byen Barcino hadde en befolkning på ca. 1000 og var omringet av en bymur – rester av denne kan fortsatt sees. Byen har vært under muslimsk styre i over 200 år før de kristne overtok makten igjen. Det er en rekke meget kjente byggverk og plasser i Barcelona. De mest kjente er Sagrada Familia-kirken, og La Ramblas. 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev verdensmetropolen

Inkludert guidet rundtur

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 6590
Sted: Spania, Barcelona
Avreisedato: 22. mars 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 26. mars 2020

Program

Søndag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Kristiansand tidlig om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo Lufthavn Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.12,05. Etter 3 timer er vi fremme i Spania, og tar plass i bussen som tar oss med inn til sentrum av byen. Hotellet ligger i området Bogadell, 4 kvartaler fra stranden eller Parc de la Ciutadella. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag, tirsdag og onsdag: I Barcelona Frokost inkludert hver morgen, og middag 2 kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag får vi med oss lokalguide som tar oss med i buss og til fots rundt i Barcelona slik at vi får sett de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Vi får høre den interessante historien, og får se resultatene av Gaudis arbeid, blant annet når vi stopper ved Sagrada Familia og ser kirken utenfra. En annen dag drar vi ut fra storbyen og ut på landsbygda til nasjonalparken Montserrat. Her finner vi et kloster og kirken Santa Maria hvor vi finner statuen av Den sorte Madonna. Etter besøket her fortsetter vi til en vingård hvor vi får prøvesmake vinene som de produserer her, samt får enkel fingermat som lunsj. Vi returnerer til Barcelona utpå ettermiddagen. En dag er helt fri til avslapning og hygge i byen, hva med å besøke Parc Guell med Gaudis mesterverk, gå seg en tur i gamlebyen og spise god tapas, eller dra på fotballstadion for de fotballfrelste for å se hvor kampene spilles.

Torsdag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på hotellet før bussen tar oss med til flyplassen i Barcelona. Vi flyr til København med avgang kl.09,45. Etter mellomlanding i København flyr vi videre til Gardermoen og har ankomst her kl. 14,45. Vi tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 000,-