Sommer i historiske Berlin

Opplev rik historie, det seneste innen kunst, mote og arkitektur i flotte Berlin!

Avreisedato: 09. juli 2019 | 5 dager | Turpris: 5990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Metropolen Berlin

“Hotell i sentrum av byen og gangavstand til Potsdamer Platz og Checkpoint Charlie”

Det er ikke mange byer som har hatt en så stor økning i antall besøkende og popularitet som Berlin de siste årene. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Byen har en fantastisk rik historie, samtidig som den huser det seneste innen kunst, mote og arkitektur. De forskjellige bydelene, som Tiergarten, Mitte, Kreuzberg og Prenzlauer Berg – har alle sitt eget særpreg. Byen har lykkes med kunststykket å inneholde både storby og småby, det historiske og moderne. Utforsk Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Reichsstag på guidet bytur i metropolen! Vi besøker også Potsdam, en by som er på UNESCOs verdensarvliste…

 

Tilbake til reiseoversikt

Lokalguide tar oss med på en rundtur i byen

Utfluktsdag til Potsdam inkludert!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 5990
Sted: Tyskland, Berlin
Avreisedato: 09. juli 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 13. juli 2019

Program

Tirsdag: Hjem – Berlin Bussen starter fra Kristiansand tidlig om morgenen, og tar på turdeltagere langs E-18 på vei til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Stettin med avgang kl. 08,45. Etter knappe 1,5 time er vi fremme og tar plass i bussen som venter på oss. Stettin ligger på den Polske siden av grensen – drøye 2 timers busstur fra Berlin. Bussen tar oss med inn til sentrum av Berlin hvor vi ankommer ved lunsjtid. Vi sjekker inn på vårt hotell beliggende i sentrum av byen i gangavstand fra Potsdamer Platz og Checkpoint Charlie. Vi slapper litt av om ettermiddagen før vi samles til felles middag om kvelden.

Onsdag, torsdag og fredag: I Berlin Frokost hver morgen, og felles middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den første formiddagen blir vi hentet av vår lokalguide som tar oss med på en rundtur med buss og til fots gjennom Berlins gater. Vi får blant annet se Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Reichsstag. Ettermiddagen fri. En annen dag drar vi på utflukt til Potsdam. Byen, som tidligere var hovedstad i det Preussiske riket, er med sine slott og fantastiske hager på UNESCOs verdensarvliste. Vi får blant annet se det flotte Sansoucchipalasset (utenfra) som ble bygget på 1700-tallet av den preussiske kong Fredrik den Store. Etter besøket i Potsdam returnerer vi til Berlin utpå ettermiddagen. Den siste dagen tar reiselederen oss med på en båttur langs elven hvor vi får se noen severdigheter mens vi seiler sakte forbi. Vi får også god tid til å utforske byen på egenhånd, vi kan besøke KaDeWe, lokale bierstuber eller andre attraksjoner på egenhånd.

Lørdag: Berlin – hjem Vi spiser en litt tidlig frokost på hotellet, før vi blir hentet med buss og blir tatt med de drøye 2 timene til flyplassen i Stettin. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Sandefjord Torp, avgang kl. 10,45. Etter 1,5 time er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 10kg til å sjekke inn per person. I tillegg kan alle ha med seg 1 liten håndbagasje innenfor målene 40x30x20cm. Trenger man oppgradert innsjekket bagasje må det betales ekstra (se tillegg).

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 900,-
*Oppgradert koffert kr. 500,- (oppgradering fra 10kg til 20kg totalt for tur/retur)