Den Italienske Blomsterrivieraen

Opplev Liguria i september – en av Italias vakreste regioner!

Avreisedato: 14. september 2019 | 7 dager | Turpris: 7390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

 Den vakre blomsterrivieraen i Liguria

“…vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer…”

I Nordvest-Italia, like ved Frankrike, finner du en av Italias minste og aller vakreste region, Liguria. Vakre, hvite strender med deilig krystallklart Middelhavsvann, frodige grønne fjell som stuper ned i vannet og pittoreske fiskelandsbyer med karakteristiske trange gater. Dette er det som gjør Blomsterrivieraen spesiell. Med sitt milde klima er det et fantastisk reisemål for oss nordboere. Vi bor i Diano Marina med beliggenhet ved Middelhavet, byen har et koselig sentrum, samt en flott sandstrand. Vi har spennende utflukter langs rivieraen til Santa Margherita og Portofino samt besøk i Monaco og Monte Carlo. Forleng sommeren, bli med oss til nord-vest Italia i september!

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev det vakre landskapet og de sjarmerende byene

Deilig temperatur!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7390
Sted: Italia, Blomsterrivieraen
Avreisedato: 14. september 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 20. september 2019

Program

Lørdag: Hjem – Diano Marina Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen og sjekker inn på flyet til Nice med avgang kl.17,50. Flyturen går unna på ca 2,5 timer. Ved ankomst tar vi plass i bussen som venter på å ta oss med de 1,5 timene til Italia og den koselige byen Diano Marina. Hotellet har fin beliggenhet med 5 minutters gange til stranden. I tillegg har hotellet en koselig hage med utemøbler, og alle rom har balkong.

Søndag – torsdag: Italias Blomsterriviera Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 3 dager. En dag drar vi på utflukt til Santa Margherita og Portofino. Fra Santa Margherita tar vi ferge over til Portofino. Her får vi muligheten til å utforske denne lille, unike landsbyen, bortgjemt i en fredelig bukt omgitt av skråninger med olivenlunder. Gå gjennom gatene og nyt de fargerike husene. Vi kan også besøke en av de mange butikkene som selger lokalproduserte varer. Utpå ettermiddagen returnerer vi til vårt hotell. En annen dag skal vi på utflukt sørover på Rivieraen. Vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer frem til hovedstaden på Blomsterrivieraen – San Remo. Byen har historie tilbake til romertiden og hadde sin storhetstid på midten av 1800-tallet. Her besøker vi den flotte gamlebyen med små trange gater og Alfred Nobels tidligere bosted – Villa Nobel som ligger i San Remo. Etter lunsj på egenhånd besøker vi en lokal vinprodusent hvor vi får prøvesmake forskjellige viner før vi returnerer til hotellet. Den siste utfluktsdagen drar vi på utflukt til Monaco hvor vi bl.a. kan få se fyrstefamiliens slott, samt oppleve de luksuriøse butikkene her. Det blir også tid til å dra bort til Monte Carlo Casino, for de som ønsker det på egenhånd, før vi returnerer til Italia og vårt hotell.  To dager under oppholdet er helt fri til avslapning og hygge i Diano Marina.

Fredag: Blomsterrivieraen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og kjører til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Gardermoen, avgang kl. 13,35. Etter ca. 3 timer er vi i Norge, og tar farvel med reiselederen og de andre turdeltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*6 overnattinger i delt dobbeltrom
*6 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)