Blomstringstur til Holland med Floriaden 2022

«..Den siste utfluktsdagen drar vi på utflukt til Floriaden 2022 som er verdensutstilling for blomster hvor 40 forskjellige land presenterer deres kultur, planter og blomster.»

Avreisedato: 09. mai 2022 | 5 dager | Turpris: 8790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Blomstringstur til tulipanenes rike

Et så lite land som Holland, skulle en vel kunne beskrive på et frimerke, men nei, selv bøker blir for små. ”Gud skapte verden, og hollenderne skapte Holland” sier de selv, og det har de gjort med en fantastisk innsatsvilje og energi. Det merkelige landskapet med kanaler og vindmøller, byenes praktfulle kjøpmannshus, fargerike landsbyer og fiskeleier, diker og milelange blomsterfelt med kaskader av løkblomster – det må sees!! Under oppholdet får vi også med oss Floriaden 2022 som bare foregår hvert 10. år.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev Floriaden 2022

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8790
Sted: Nederland, Purmerend
Avreisedato: 09. mai 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 13. mai 2022

Program

Mandag: Hjem – Purmerend Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.19,05. Etter 1,5 time lander vi i Amsterdam og tar plass i bussen som tar oss det siste stykket til den lille byen Pumerend like nord for Amsterdam hvor vi skal bo i 4 netter. Det koselige, historiske bysentrumet er i kort gangavstand fra hotellet. 

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Holland Frokost hver dag, middag 2 kvelder under oppholdet. Den ene dagen drar vi til Amsterdam. Vi får med oss lokalguide og får se de mest kjente severdighetene både fra bussen, og når vi skal seile under noen av de 600 broene som finnes i byen.  Vi får noe tid på egenhånd til lunsj, og til å se oss rundt på egenhånd. Vi har også inkludert besøk hos en ostehandler underveis på turen. En annen dag starter vi dagen med besøk i Den Haag. Vi skal se den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag. Vi skal også besøke Delft og en av de mange porselensfabrikkene, vi får også tid på egenhånd  til å se nærmere på byen. Den siste utfluktsdagen drar vi på utflukt til Floriaden 2022 som er verdensutstilling for blomster hvor 40 forskjellige land presenterer deres kultur, planter og blomster. Bli med på en reise fra mer lokale Franske og Tyske hager til Japanske, Indiske eller ørkenhager fra Qatar. Vi tilbringe 6 timer her før vi returnerer til hotellet.

Fredag: Purmerend – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til den store blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til med forskjellige løkblomster i alle tenkelige farger. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Amsterdam, hvor vi sjekker inn på flyet til Oslo, avgang kl.21,40. Etter knappe 2 timer lander vi tilbake på Gardermoen og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet inkludert inngangsbilletter
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 1 600,- (enkeltrom utover 20%)