Blomstringstur til Holland

«….den store blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til med forskjellige løkblomster i alle tenkelige farger»

Avreisedato: 29. april 2024 | 5 dager | Turpris: 11290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Blomstringstur til tulipanenes rike

Under oppholdet besøker vi også Amsterdam og Den Haag

Et så lite land som Holland, skulle en vel kunne beskrive på et frimerke. Men nei, selv bøker blir for små. ”Gud skapte verden, og hollenderne skapte Holland” sier de selv, og det har de gjort med en fantastisk innsatsvilje og energi. Det merkelige landskapet med kanaler, møller, byens praktfulle kjøpmannshus, fargerige landsbyer, fiskeleier, diker og milelange blomsterfelt med kaskader av løkblomster – det må oppleves!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev den fantastiske blomsterprakten

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11290
Sted: Nederland, Lelystadt
Avreisedato: 29. april 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 03. mai 2024

Program

Mandag: Hjem – Lelystadt Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.11,05. Etter 1,5 time lander vi i Amsterdam og tar plass i bussen som tar oss med til en ostehandler hvor vi får se produksjonen, samt muliget til å kjøpe med oss lokalproduserte spesialiteter hjem. Etter besøket her fortsetter vi det siste stykket til utkanten av Lelystadt, hvor vi skal bo på det nye Van der Valk Hotel. På hotellet er det restaurant, en lobby bistro, samt en panoramabar i med utsikt over områdene rundt. Det er også svømmebasseng på hotellet.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Holland Frokost hver dag og felles middag 2 kvelder. Den ene dagen drar vi til Amsterdam. Vi får med oss lokalguide og får se de mest kjente severdighetene både fra bussen, og når vi skal seile under noen av de 600 broene som finnes i byen.  Vi får noe tid på egenhånd til lunsj, og til å se oss rundt på egenhånd. En annen dag starter vi dagen med besøk i Den Haag. Vi skal se den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag. Vi skal også besøke den sjarmerende byen Delft som er så kjent for sin porselensproduksjon. Vi får også tid på egenhånd  til å se nærmere på byen. En tredje utfluktstdag kjører vi til den store blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til med forskjellige løkblomster i alle tenkelige farger.

Fredag: Lelystadt – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Amsterdam. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.13,40. Etter knappe 2 timer lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet inkludert inngangsbilletter
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 3 040,- (enkeltrom utover 20%)