Blomstringstur til Holland

“…oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til”

Avreisedato: 09. april 2019 | 7 dager | Turpris: 9390

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Blomstringstur til tulipanenes land

Et så lite land skulle en vel kunne beskrive på et frimerke. Men nei, bøker blir for små. ”Gud skapte verden, og hollenderne skapte Holland” sier de selv, og det har de gjort med en fantastisk innsatsvilje og energi. Vi bor i Den Haag og får god tid til å utforske den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag.  I blomsterparken Keukenhof får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til, med løkblomster i alle tenkelige farger. Landskapet, med kanaler og vindmøller er en eventyrlig opplevelse. Praktfulle kjøpmannshus, fargerike landsbyer, diker og milelange blomsterfelt med kaskader av løkblomster – det må sees! Blomstringstur til Holland blir en av vårens store høydepunkter!

 

Tilbake til reiseoversikt

Fantastisk fargeprakt i Keukenhof

Spennende utflukter hver dag under oppholdet i Nederland

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9390
Sted: Nederland, Den Haag
Avreisedato: 09. april 2019
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 15. april 2019

Program

Tirsdag: Hjem – Gøteborg Avreise fra Kristiansand om morgenen. Vi tar på turdeltagere langs E-18 til Sandefjord. Her tar vi fergen til Strømstad kl.13,30. Vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. Etter 2,5 timer kjører vi til Gøteborg, hvor vi går om bord i fergen til Kiel som har avgang om kvelden. Vi bor i innvendige lugarer og samles til felles middag.

Onsdag: Kiel – Den Haag Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel hvor vi ankommer kl. 09,15. Vi  kjører raskt sørover i Tyskland forbi Hamburg og Bremen frem til Nederland og over den utrolige Zuiderzeedemningen. Herfra forbi Amsterdam og videre til Den Haag, som er det kongelige og administrative sentrum i Nederland. Her sjekker vi inn på vårt gode hotell midt i sentrum, med shopping og restauranter på alle kanter. Felles middag om kvelden.

Torsdag, fredag og lørdag: I Holland Frokost hver dag, middag 2 kvelder inkludert ankomstdagen. Den ene formiddagen skal vi bli bedre kjent med Den Haag. Vi skal se den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag. Om ettermiddagen besøker vi Delft og en av de mange porselensfabrikkene, vi får også tid på egenhånd  til å se nærmere på byen. En annen dag drar vi til den store blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til med forskjellige løkblomster i alle tenkelige farger. Etter besøket i Keukenhof drar vi for å se starten på det fantastiske blomstertoget som foregår nettopp da. Vi får se vakkert pyntede biler, traktorer, busser osv. Den siste utfluktsdagen drar vi til Amsterdam. Vi får med oss lokalguide og starter med en bussrundtur gjennom de koselige gatene, forbi Anne Franks hus osv. Turen avsluttes med en båttur under noen av de 600 broene som finnes i byen.  Vi får noen timer på egenhånd til lunsj, besøke museer osv. og vi besøker også en ostehandler før vi returnerer til Haag.

Søndag: Den Haag – Kiel Hollandsoppholdet er slutt for denne gang. Etter frokost pakker vi i bussen og setter kursen nordover. Vi kjører raskt forbi Utrecht, videre forbi grensen til Tyskland og opp til Kiel. Her går vi om bord i nattfergen tilbake til Gøteborg. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer og samles til felles middag etter avgang.

Mandag: Gøteborg – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Gøteborg kl.09,15. Her tar vi plass i bussen og kjører raskt opp til Strømstad, og tar fergen over til Sandefjord. Etter 2,5 timer er vi tilbake i Sandefjord kl.14,30 og kjører de siste milene hjem til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*6 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*6 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 730,-
*Utvendig lugar kr. 600,- per lugar (totalt for tur/retur)
*Lunsjbuffet tur/retur Sandefjord-Strømstad kl.450,-