Blomstringstur til Holland

“…oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til”

Avreisedato: 09. april 2023 | 6 dager | Turpris: 10690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Blomstringstur til tulipanenes land

Et så lite land skulle en vel kunne beskrive på et frimerke. Men nei, bøker blir for små. ”Gud skapte verden, og hollenderne skapte Holland” sier de selv, og det har de gjort med en fantastisk innsatsvilje og energi. Vi bor i utkanten av Amsterdam og har inkludert båttur på kanalene. Vi besøker også Den Haag hvor vi får utforske den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag.  I blomsterparken Keukenhof får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til, med løkblomster i alle tenkelige farger. Landskapet, med kanaler og vindmøller er en eventyrlig opplevelse. Praktfulle kjøpmannshus, fargerike landsbyer, diker og milelange blomsterfelt med kaskader av løkblomster – det må sees! Blomstringstur til Holland blir en av vårens store høydepunkter!

 

Tilbake til reiseoversikt

Fantastisk fargeprakt i Keukenhof

Spennende utflukter hver dag under oppholdet i Nederland

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10690
Sted: Nederland, Amsterdam
Avreisedato: 09. april 2023
Avreisested: Kristiansand (Oslo)
Hjemreisedato: 14. april 2023

Program

Søndag: Hjem – Kristiansand Bussen starter fra Oslo om morgenen og tar på deltager langs E-18 sørover mot Kristiansand. Her går vi om bord i fergen til Eemshaven i Nederland som har avgang kl.15,00. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer i utgangspunktet, og samles til felles middag om kvelden. Vi får også god tid til å hygge oss i skipets salonger samt gjøre fordelaktige innkjøp.

Mandag: Eemshaven – Amsterdam Vi spiser frokost om bord frem til ankomst Nederland kl.09,00. Vi tar plass i bussen som tar oss med via Groningen og Lelystadt frem til Lisse hvor vi skal besøke den verdenskjente blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en blomsterprakt uten like med uendelige av fargerike blomster så langt øye kan se. Etter besøket her  fortsetter vi til Novotel Amsterdam City som ligger i utkanten av Amsterdam ved Amstelpark hvor vi skal bo i 3 netter.  Middag om kvelden.

Tirsdag og onsdag: I Holland Frokost hver dag, og middag en dag i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen starter vi dagen med besøk i Den Haag. Vi skal se den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag. Vi skal også besøke koselige Delft som er verdenskjent for sin porselensproduksjon, og stopper hos en lokal ostehandler på vei tilbake til hotellet. Den andre utfluktsdagen drar vi inn  til sentrum av Amsterdam. Vi får med oss lokalguide og starter med en bussrundtur gjennom de koselige gatene, forbi Anne Franks hus osv. Turen avsluttes med en båttur under noen av de 600 broene som finnes i byen.

Torsdag: Amsterdam – Eemshaven Hollands oppholdet nærmer seg slutten, og vi kjører til Anna Paulowna hvor vi skal besøke den lille blomsterparken ”Polderhuis”. Parken kalles lille Keukenhof, og det er et flott syn av løkblomster vi får oppleve her. Herfra fortsetter vi over de imponerende dikene før vi er fremme i Eemshaven, og går om bord i fergen tilbake til Kristiansand, avgang kl.15,00. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer, og får ettermiddagen og kvelden fri til avslapning og hygge.

Fredag: Kristiansand – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Kristiansand kl.09,00. Her tar vi plass i bussen og fortsetter langs E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet inkludert inngangsbilletter
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 225,-
*Utvendig lugar kr. 700,- per lugar (totalt for tur/retur)