Bratislava med Wien og Wachaudalen

Oppdag to fantastiske storbyer i Europa, Bratislava og Wien!

Avreisedato: 22. mai 2020 | 6 dager | Turpris: 7190

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Klassiske og sjarmerende storbyer i Mellom-Europa

Inkluderer guidet rundtur i både Bratislava og Wien!

Bli med til en spennende duo av hovedsteder – Bratislava og Wien.  Ordet Wien setter i gang fantasien og vi ser for oss svingende valser og ball på Operaen, vakre bygninger, den Spanske Rideskole og tradisjonelle kafeer. I tillegg til den flotte kulturscenen i byen får man alt det som moderne storbyer kan gi av gleder når det gjelder mat, shopping og uteliv! Slovakias hovedstad Bratislava er kanskje ikke like kjent, men overrasker desto mer med sin koselige atmosfære. Her finner vi en sjarmerende gamleby, flotte kirker og et spennende slott midt i byen. Byen er «nærmeste» nabo til den Østerrikske hovedstaden og har en fantastisk beliggenhet mot Donau! La deg imponere av sjarmererende, europeiske storbyer på denne turen!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Inkludert utflukter til Wien og Wachaudalen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7190
Sted: Slovakia, Bratislava
Avreisedato: 22. mai 2020
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 27. mai 2020

Program

Fredag: Hjem -Bratislava Bussen starter fra Kristiansand tidlig om morgenen og tar med deltakere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Wien, avgang kl.09,15. Her blir vi hentet av buss og guide som ønsker oss velkommen til Østerrike, men tar oss med den siste timen til Bratislava – Slovakias hovedstad hvor vi skal bo under oppholdet. Vi får litt fri om ettermiddagen før vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag, søndag, mandag og tirsdag: I Bratislava Frokost inkludert hver dag, og middag 3 kvelder inkludert ankomstdagen. Den første formiddagen skal vi på byvandring. Underveis får vi se det gamle operahuset, Statsministerslottet, St. Martin-Katedralen osv.. Rundturen avsluttes i sentrum, og ettermiddagstimene blir fri. En dag drar vi til Wien hvor vi blir tatt med på en guidet rundtur i buss, og noe til fots med vår lokalguide som gir oss et overblikk og forteller den viktigste historien byen har å tilby. Rundturen ender opp på Naschmarkt som er Wiens eldste marked med et stort utvalg av lokale grønnsaker og delikatesser. Vi får litt fritid på egenhånd, før vi om sen ettermiddag drar ut til bydelen Grinzig hvor vi skal besøke en vingård og være med på en Heuriger Abend hvor vi får servert tradisjonell mat, lokalprodusert vin og blir underholdt av musikk. Vi er tilbake i Bratislava utpå sen kveld. En annen dag er det utflukt til landsbygda og Wachaudalen. Vi har med oss lokalguide som tar oss med gjennom sjarmerende landsbyer og vakkert landskap med stopp bl.a. i Dürnstein, og i det kjente klosteret i Melk med flott utsikt over Donau.

Onsdag: Wien – hjem Vi får med oss frokostpakker fra hotellet når vi blir hentet med buss, som tar oss med til flyplassen i Wien. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Sandefjord Torp, avgang kl.08,35. Etter 2 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 375,-