Høsttur til Costa Blanca og Albir

Hotell med flott beliggenhet på strandpromenaden og deilig klima langs Costa Blanca!

Avreisedato: 25. oktober 2019 | 10 dager | Turpris: 10290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Det gode liv langs den spanske kysten

Langs Costa Blanca kysten får vi se den kjente dryppsteinsgrotten

Bli med oss på høsttur til Costa Blanca og koselige Albir. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og en endeløs rekke av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir  og får mulighet til å slappe av på vårt hotell med flott beliggenhet direkte på stranden. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått se. Vi skal besøke små landsbyer, få vakre naturopplevelser, og oppleve noe av det flotte dette området har å tilby oss besøkende. Reiser du til Albir på Costa Blanca vil du få en rolig og avslappende reise med spennende utflukter underveis. 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Nyt det deilige spanske klimaet

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10290
Sted: Spania, Costa Blanca
Avreisedato: 25. oktober 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 03. november 2019

Program

Fredag: Hjem – Albir Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar med seg deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Lufthavn Torp. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Alicante, avgang kl. 10,30. Etter ca 3,5 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det korte stykket til Albir. Her sjekker vi inn på vårt gode Hotel Kaktus med flott beliggenhet på strandpromenaden i Albir. Alle rom med balkong. Bar, restaurant og takterrasse med flott utsikt er noen av stikkordene. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag – Lørdag: I Albir Frokost inkludert hver dag, samt felles middag 7 kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi kjører gjennom Altea forbi småbyer som Benissa, Gata de Gorgos og Pedeguer før vi kommer til Benidoleig. Her skal vi besøke den kjente dryppsteinsgrotten. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten forbi Javea og Moraira til Calpe. Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Lunsj underveis. En annen dag skal vi besøke den sjarmerende fjellandsbyen Guadalest, som ligger vakkert til 595 meter over havet. Landsbyen har kun 200 innbyggere og sies å være det mest besøkte stedet i denne delen av Spania. Byen ble bygget av maurere allerede i det 7.århundre og var en muslimsk landsby. De trange, brosteinsbelagte smugene med kafeer og butikker lokker turister på søken etter det «ekte Spania». På vei opp hit stopper vi først i Xalo hvor vi skal prøvesmake ekte spansk skinke, ost og vin. Videre kjører vi over «Rottepasset» med en fantastisk utsikt. På det høyeste punktet stopper vi for enkel felles lunsj med flott utsikt. En tredje dag går turen til Costa Blancas hovedstad Alicante. Vi kjører ned og tar gamlebyen i nærmere øyesyn. Denne kan ved første øyekast virke litt slitt, men dette inntrykket forsvinner raskt hvis man bevilger seg litt tid til å utforske de mange smågater og smug. Til slutt bør vi ta en tur på den flotte, flislagte promenaden Explanada d’ Espanya som er flankert av høye daddelpalmer. På vei tilbake til Albir besøker vi den fargerike fiskerlandsbyen Villa Joyosa. Vi får god tid på egenhånd i Albir. Vi kan gå på marked, besøke Altea med sin spesielle gamleby, dra med lokalbussen til Benidorm, benytte oss av hotellets fasiliteter, spasere en tur på stranden osv. Det er underholdning på hotellet de fleste kveldene i uka.

Søndag: Albir – hjem Vi har tidlig avreise og får med oss frokostpakker fra hotellet. Bussen tar oss med direkte til flyplassen i Alicante. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Sandefjord Torp. Etter 3,5 timer lander vi tilbake i Norge kl. 10,45 og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*2 lunsjer
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 070,-