Costa Calida – Spanias varme kyst

«…med sin 3000 års historie er den en av verdens eldste byer, og er full av historie. Her blir vi tatt med på en vandring med prøvesmaking av Tapas»

Avreisedato: 22. mai 2024 | 9 dager | Turpris: 10790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Costa Calida – en  spansk hemmelighet

Langs Costa Calida finner du en av verdens eldste byer, Cartagena!

Bli med oss til Costa Calida og kystbyen Los Alcazares! Like ved hotellet er byens restaurantgate med barer, restauranter og turistbutikker. Like nedenfor hotellet ligger strandpromenaden hvor man kan ta seg en deilig spasertur langs kysten, eller hva med å besøke stranden for en dukkert i Middelhavet? Vi besøker historiske Cartagena hvor vi får høre om historien, samt smake på tapas. Vi besøker sjarmerende Lorca med sin flotte gamleby, og vi skal prøvesmake viner fra den lokale vingården!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev en av verdens eldste byer, Cartagena

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10790
Sted: Spania, Costa Calida, Los Alcazares
Avreisedato: 22. mai 2024
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 30. mai 2024

Program

Onsdag: Hjem – Los Alcazares Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Alicante, avgang kl.10,05. Etter drøye 3 timer ankommer vi Spania og setter kursen sørover de siste drøye timen frem til Los Alcazares hvor vi skal bo på Hotel Costa Narejos. Hotellet ligger et par steinkast fra havet, det er flere restauranter og barer rundt hotellet. Alle rom har balkong og wifi.

Torsdag – onsdag: Los Alcazares Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 5 kvelder under oppholdet. Den ene dagen drar vi på utflukt til Cartagena. Kanskje ikke den mest kjente byen i Spania, men med sin 3000 års historie er den en av verdens eldste byer, og er full av historie. Her blir vi tatt med på en vandring med prøvesmaking av Tapas. Vi besøker det romerske teateret, og vi får se de viktigste byggene i gamlebyen, og tar 3 stopp underveis for en liten smak av tapas. En annen dag drar vi inn i landet til den koselige barokkbyen Lorca. Her får vi en liten vandretur med lokalguide, og vi besøker også et boderimuseum hvor vi får se de fantastiske broderiene som byen er så kjent for. Vi får også fritid til lunsj her, og for den spreke så kan man gå opp til solfortet som ligger på en høyde over byen. Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt i nærområdet. Vi starter dagen med å besøke en vingård i nærheten hvor vi får prøvesmake lokalproduserte viner. Etter besøket her kjører vi ned til kysten og den lille byen Cao de Palos hvor vi får fri til å se oss rundt og spise dagens lunsj. Ellers får vi god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, slappe av i solveggen, samt se på folkelivet.

Torsdag: Los Alcazares – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fritid før vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Alicante. Her går vi om bord i direkteflyet til Torp, avgang kl.16,40. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*8 overnattinger i delt dobbeltrom
*8 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 400,-
*Rom med utsikt mot bassenget kr. 1 150,- (per rom totalt for hele oppholdet)