Costa Calida – Spanias varme kyst

Oppdag Murcia, en vakker hemmelighet i Spania

Avreisedato: 24. april 2020 | 8 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Vakre Murcia – en  spansk hemmelighet

Langs Costa Calida finner du en av verdens eldste byer, Cartagena!

Bli med oss til Murcias vakre perle Puerto de Mazzaron! Langs byens flotte strandpromenade samles lokalbefolkningen og turister ved de koselige restaurantene og barene.  Det livlige fiskemarkedet i sentrum vitner om en tradisjonsrik fiskekultur, en viktig næring langs hele Costa Calida. Vi bor i gangavstand til sentrum og har en fantastisk utsikt mot byen og Middelhavet fra hotellrommet. Bukten rundt Puerto de Mazzaron og fjellformasjonene i nærheten sørger for at byen er godt beskyttet  vær og vind – byen har over 300-solskinnsdager i året! Underveis besøker vi historiske Cartagena og koselige Jumilla. Bli med og utforsk  den ‘ukjente’ kyststrekningen Costa Calida sammen med oss denne våren! 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev en av verdens eldste byer, Cartagena

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Spania, Costa Calida
Avreisedato: 24. april 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. mai 2020

Program

Fredag: Hjem – Puerto de Mazzaron Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Alicante, avgang kl.12,15. Etter drøye 3 timer ankommer vi Spania og setter kursen sørover de siste 2 timene frem til Puerto Mazzaron hvor vi skal bo på Hotel La Cumbre. Hotellet ligger på en høyde over sentrum med flott utsikt over byen og Middelhavet! Alle rom har utsikt mot havet og balkong. Det er ca. 300 meter til byen og 900 meter til havet fra hotellet. Felles middag om kvelden.

Lørdag – torsdag: Puerto de Mazzaron Vi har inkludert frokost og middag hver dag under oppholdet. Den ene dagen drar vi på utflukt til Cartagena. Kanskje ikke den mest kjente byen i Spania, men med sin 3000 års historie er den en av verdens eldste byer, og er full av historie. Her får vi med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien og viser oss bl.a. Pascual Riquelme-palasset og Santa Maria-katedralen. En annen dag drar vi inn i landet til Jumilla, som er kjent for sine gode viner og sine koselige byer. Underveis får vi se det flottet slottet med historie tilbake til 1461. Vi skal også få se Santa Ana del Monte-klosteret, samt at vi selvfølgelig skal besøke en lokal vingård hvor vi får prøvesmake noe av det de produserer her. Den siste utfluktsdagen har vi inkludert en 2 timers båttur langs kysten hvor vi kan se det vakre landskapet med klipper og småøyer. Ellers får vi god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, slappe av i solveggen, samt se på folkelivet.

Fredag: Puerto de Mazzaron – hjem Vi spiser en litt tidlig frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Alicante. Her går vi om bord i direkteflyet til Gardermoen, avgang kl.15,40. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 435,-