Costa Calida – Spanias varme kyst

«…inkludert en 2 timers båttur langs kysten hvor vi kan se det vakre landskapet med klipper og småøyer»

Avreisedato: 24. april 2022 | 8 dager | Turpris: 8590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakre Puerto de Mazzaron – en  spansk hemmelighet 

Langs Costa Calida finner du en av verdens eldste byer, Cartagena!

Bli med oss til vakre Puerto de Mazzaron! Langs byens flotte strandpromenade samles lokalbefolkningen og turister ved de koselige restaurantene og barene. Det livlige fiskemarkedet i sentrum vitner om en tradisjonsrik fiskekultur, en viktig næring langs hele Costa Calida. Bukten rundt Puerto de Mazzaron og fjellformasjonene i nærheten sørger for at byen er godt beskyttet vær og vind – byen har over 300-solskinnsdager i året! Underveis besøker vi historiske Cartagena og koselige Jumilla.

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev en av verdens eldste byer, Cartagena

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8590
Sted: Spania, Costa Calida
Avreisedato: 24. april 2022
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. mai 2022

Program

Søndag: Hjem – Puerto de Mazzaron Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Alicante, avgang kl.19,55.  Etter drøye 3 timer ankommer vi Spania og setter kursen sørover de siste 2 timene frem til Puerto Mazzaron hvor vi skal bo på Hotel Dos Playas Mazzaron. Hotellet ligger et par steinkast fra 2 strender, det er flere restauranter rundt hotellet, og sentrum av byen ligger en kilometers spasertur unna. Alle rom har balkong, og det er underholdning noen kvelder i uka.

Mandag – lørdag: Puerto de Mazzaron Vi har inkludert frokost og middag hver dag under oppholdet (bortsett fra ankomstdagen pga sen ankomst). Den ene dagen drar vi på utflukt til Cartagena. Kanskje ikke den mest kjente byen i Spania, men med sin 3000 års historie er den en av verdens eldste byer, og er full av historie. Her får vi med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien og viser oss bl.a. Pascual Riquelme-palasset og Santa Maria-katedralen. En annen dag drar vi inn i landet til Jumilla, som er kjent for sine gode viner og sine koselige byer. Underveis får vi se det flottet slottet med historie tilbake til 1461. Vi skal også få se Santa Ana del Monte-klosteret, samt at vi selvfølgelig skal besøke en lokal vingård hvor vi får prøvesmake noe av det de produserer her. Den siste utfluktsdagen har vi inkludert en 2 timers båttur langs kysten hvor vi kan se det vakre landskapet med klipper og småøyer. Ellers får vi god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, slappe av i solveggen, samt se på folkelivet.

Søndag: Puerto de Mazzaron – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Alicante. Her går vi om bord i direkteflyet til Torp, avgang kl.15,40. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 540,-
*Rom i de 2 øverste etasjene med havutsikt kr. 990,- (per rom for hele oppholdet – man kan også være heldig å få dette uten å betale)