Langtidsferie på deilige Costa del Sol

«Spansk gjestfrihet, flotte strender og behagelig klima på Costa del Sol!»

Avreisedato: 04. november 2023 | 20 dager | Turpris: 17590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Nyt livet langs Costa del Sol

“ slapp av, hygg deg i solveggen og besøk markedet eller dra på småutflukter på Costa del Sol”

Bli med bort fra novembermørket til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Nyt den avslappende tilværelsen i varme omgivelser med restauranter og stranden i kort gangavstand. Hotellet vi skal bo på har restaurant, bar, underholdning noen kvelder, utendørs svømmebasseng og alle rom har balkong eller terrasse. Like i nærheten av Benalmadena finner vi Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum som er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har også inkludert spennende utflukter til Ronda, britiske Gibraltar og Malaga. Unn deg selv en langtidsferie i varme omgivelser denne høsten!

 

Tilbake til reiseoversikt

Langtidsferie på Costa del Sol

Reiseleder er med på hele turen

Spennende utflukter inkludert

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 17590
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 04. november 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 23. november 2023

Program

Lørdag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.13,15. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har i utgangspunktet balkong eller terrasse med utsikt mot gaten. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 16 kvelder under oppholdet.

Søndag 5. – onsdag 22. november: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss 19 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).  En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Torsdag: Costa del Sol – hjem Vi har tidlig avreise fra hotellet og kjører til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Oslo. Etter knappe 4 timer lander vi i på Gardermoen kl.15,00, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*19 overnattinger i delt dobbeltrom
*18 frokoster
*16 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 7 220,-
*Rom med utsikt mot bassenget kr. 2 900,- (totalt per rom for hele turen)