Varme novemberdager på Costa del Sol

«En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika»

Avreisedato: 08. november 2024 | 14 dager | Turpris: 15590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Ta en vinterpause på Costa del Sol

Utflukt til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene

Bli med bort fra den kaldeste tida her hjemme til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til spennende Gibraltar, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Vi besøker unike Gibraltar

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 15590
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 08. november 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. november 2024

Program

Fredag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på  flyet til Stockholm, avgang kl.10,05. etter en knapp time lander vi og går videre til Malagaflyet. Etter nye 4 timer lander vi kl.16,20 og kjører det korte stykket til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har i utgangspunktet balkong eller terrasse med utsikt mot gaten. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 10 kvelder under oppholdet.

Lørdag 9. – onsdag 20. februar: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i nesten 2 uker på solkysten. Vi har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).   En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda. Vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen.En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt.

Torsdag: Costa del Sol – hjem Vi  spiser frokost på hotellet før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Gardermoen, avgang kl.11,10. Etter drøye 3,5 timer lander vi, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*13 overnattinger i delt dobbeltrom
*13 frokoster
*10 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 4 680,- (begrenset antall)
*Enkeltrom kr. 5 980,- (ordinær pris)
*Rom med utsikt mot bassenget kr. 2 300,- (totalt per rom for hele turen)