Eksotisk cruise fra Dubai

En reise hvor Østens fascinerende magi møter Vestens moderne komfort

Avreisedato: 15. januar 2020 | 13 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Cruise fra Dubai – en reise full av opplevelser

Moderne arkitektur møter gamle moskeer og tradisjonelle souker

Bli med oss og Pensjonistforbundet på rundreise i en eksotisk verden på cruise fra Dubai. Vi bor godt og trygt om bord i MSCs  cruiseskip «MSC Lirica» under hele turen. Underveis får vi god tid i Dubai i tillegg til at vi besøker Muscat, Abu Dhabi, Khasab, Doha og paradisøya Sir Bani Yas som ligger som en oase i den persiske gulfen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning. Ta deg en dukkert i bassenget på skipet eller dra på stranden på destinasjonene vi besøker. Opplev 1001-natt og få flotte minner for livet på cruise fra Dubai i vinter!

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur Pensjonistforbundet

2 hele dager i vakre Muscat

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Cruise fra Dubai
Avreisedato: 15. januar 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 27. januar 2020

Program

Onsdag: Hjem – Dubai Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd om kvelden. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og går om bord på nattflyet til Dubai, avgang kl.23,00.

Torsdag: Dubai Etter 7 timer lander vi i hovedstaden til Emiratene – Dubai kl.09,00 (lokal tid). Her venter buss og lokalguide. Vi får se den moderne delen av Dubai med verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, som høydepunkt. Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene). Rundturen ender opp på cruisehavnen, hvor vi går om bord i cruiseskipet «MSC Liricia» som skal bli vårt hjem de neste 11 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Fredag – søndag: Om bord på «MSC Lirica» Fredag ligger vi til kai i Dubai, og kan slappe av om bord, eller hva med en båttur langs Dubai Creek? Sent om kvelden kaster vi loss. Lørdag ankommer vi Abu Dhabi, ofte kalt ørkenens Manhattan. Her «må» man se den fantastiske Sheik Zayed Grand moskeen som kan huse opp til 40 000 besøkende. Søndag ankommer vi paradisøya Sir Bani Yas, som er et naturresevat utenfor Abu Dhabi med fantastiske strender, palmer og mange aktiviteter for den som ikke vil ligge på stranden. Mandag og tirsdag ligger vi ved kai ved Doha – hovedstaden i Qatar. Hva med å dra inn til gamlebyen og Al Khoot-fortet som høydepunkt, eller den nye delen hvor fotball-VM i 2022 skal foregå? Onsdag har vi en dag til sjøs hvor vi kan kose oss om bord på skipet med alle dets fasiliteter. Torsdag og fredag ligger vi til kai i spennende Muscat – Omans hovedstad. Muscat er en fantastisk flott by med høydepunkt som Nizwa-markedet, Al Alam kongelige slott og Al Jalali-fortet, alle verdt ett besøk. Lørdag legger vi til kai i Khasab i landet Oman på den lille halvøy Musandam ved Hormuzstredet, omgitt av De forente arabiske emirater. Det er mulig å dra på utflukt til de flotte fjordene, og Khasab-fortet er absolutt verdt et besøk. Søndag ankommer vi Dubai om formiddagen og ligger ved kai hele dagen. Muligheten er mange – slapp av om bord og nyt den siste dagen av cruiset, eller dra på en spennende utflukt inn i ørkenen, hva frister deg?

Mandag: Dubai – hjem Vi spiser frokost på skipet før vi drar til flyplassen i Dubai. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.10,20. Etter 7 timer er vi tilbake på Gardermoen kl.15,10, og tar farvel med reiselederen og de andre turdeltakerne for denne gang.

Fra 01. januar 2020 blir all sjødrift med MSC Cruises karbonnøytralt – Les mer HER 

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*11 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Dubai
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 13 790,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr.2970,- (ubegrenset med drikke i barer og restauranter, opp til €6 per enhet om bord)
*Utfluktspakke kr. 950,- (inkluderer en 4 timers utflukt i Muscat, samt en 4 timers utflukt i Abu Dhabi inkludert besøk ved den fantastiske Sheik Zayed moskeen)
Tillegg som blir belastet alle om bord: *”Service Charge” € 110,-