Opplev ørkenens magi på cruise fra Dubai

«Besøk spennende og eksotiske reisemål i den arabiske verden»

Avreisedato: 11. januar 2025 | 9 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Cruise fra Dubai – en reise full av opplevelser

Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange markedene

Bli med oss på rundreise i en eksotisk verden fra Dubai. Vi bor godt og trygt om bord på det nye og flotte cruiseskipet «Costa Smeralda» under hele turen. Det er behagelige temperaturer for oss nordboere i dette området i denne perioden med like over 20 grader og solrike dager. Underveis får vi god tid til å utforske Dubai, i tillegg til at vi besøker sjarmerende Muscat, imponerende Abu Dhabi, og Doha. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning og kan ta oss en dukkert i bassenget.

 

Tilbake til reiseoversikt

7 netters cruise fra Dubai

Besøk 4 eksotiske destinasjoner på én uke!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Cruise fra Dubai
Avreisedato: 11. januar 2025
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 19. januar 2025

Program

Lørdag: Hjem – Frankfurt – Dubai Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.09,45. Etter et par timer lander vi og går om bord i flyet som tar oss med til Dubai. Etter nye 6 timer lander vi kl.22,55 (lokal tid) – og tar plass i bussen som tar oss med til cruisekaia hvor vi sjekker inn på «Costa Smeralda» som skal bli vårt hjem den neste uka. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss forskjellige aktiviteter.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Smeralda» Søndag og mandag frem til lunsjtid ligger vi til kai i Dubai, og nyter deilige dager i solveggen om bord. Dra på oppdagelsesferd i Dubai, eller bare nyt skipets fasiliteter.  Tirsdag legger vi til kai i Muscat – Omans hovedstad. Byen er flott med høydepunkt som Nizwa-markedet, Al Alam kongelige slott og Al Jalali-fortet, alle verdt et besøk. Onsdag har vi en dag til sjøs hvor vi kan nyte livet på dekk. Torsdag ankommer vi Doha – hovedstaden i Qatar. Hva med å dra på bysightseeing, hvor vi får se bl.a. gamlebyen med Al Khoot-fortet som høydepunkt, og den nye delen hvor fotball-VM ble arrangert? Fredag ankommer vi Abu Dhabi, som ofte blir kalt ørkenens Manhattan. Her «må» man se den fantastiske Sheik Zayed Grand-moskeen som kan huse opp til 40 000 besøkende. Vi nyter utsikten fra dekk over Abu Dhabi skyline når vi seiler mot Dubai om kvelden. Lørdag er vi tilbake i Dubai, og får hele dagen her. Når vi må ut av skipet blir vi møtt av guide som tar oss med på rundtur hvor vi får se den moderne delen av Dubai med verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, som høydepunkt. Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene). Rundturen ender opp på  Dubai Mall, hvor vi kan spisde dagens middag på egenhånd, og hva med å se på det imponerende vannshowet? Om kvelden drar vi til flyplassen i Dubai.

Søndag: Dubai – hjem Vi sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.01,30. Etter drøye 6 timer lander vi om morgenen og går videre til Osloflyet. Etter et par timer lander vi i Oslo kl.08,55, og tar plass i bussen som venter for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Dubai
*Mat på flyet tur/retur
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €77
*Enkeltlugar kr. 1 050,-
*Balkonglugar kr. 4 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 1200,- (3,5 timers utflukt i Abu Dhabi og Muscat, samt 3,5 timers guidet rundtur i Doha)