Cruise fra Florida til Barbados med Karibia

«Karibiske rytmer, fargerike bygninger og perfekte strender»

Avreisedato: 18. november 2023 | 12 dager | Turpris: 19990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Deilig cruise i Karibia!

Vi går ombord i cruiseskipet i Florida og seiler til Barbados!

Bli med oss på cruise fra Florida til Karibiske paradisøyer helt til Barbados ytters i det Karibiske hav. Vi starter med en dag på hotell i Florida før vi legger ut på et fantastisk spennende 9 netters cruise om bord på MSC «Seaside». Skipet stopper på 6 karibiske øyer, før vi avslutter cruiset på Barbados ytterst i havgapet. Vi får også fine dager til sjøs når vi seiler mot Karibia, og kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

NB! Service Charge på kr 145 per person/natt på cruiseskipet blir lagt til på regningen

 

 Tilbake til reiseoversikt

9 netters cruise i deilge karibia

Opplev vakre øyer og deilige strender

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 19990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 18. november 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. november 2023

Program

Lørdag: Hjem – Melbourne Bussen starter fra Kristiansand  og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Reykjavik, avgang kl.13,00. Etter 2 timer lander vi på Island  og går videre til Orlandoflyet. Etter nye 8 timer lander vi kl.20,35 (lokal tid) i USA. Herfra er det ikke langt til vårt hotell i Melbourne.

Søndag: Melbourne – MSC «Seaside» Frokost før vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen i Port Carnaveral. Her sjekker vi inn på flotte MSC ”Seaside”, som blir vårt hjem de neste 9 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Mandag – mandag: Om bord på MSC «Seaside» Mandag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset. Tirsdag og onsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. De Karibiske øyene kommer som perler på en snor. Karibiske rytmer, fargerike bygninger og perfekte strender – er bare noen stikkord. Torsdag kommer vi til Philipsburg på St. Maarten. Fredag ankommer vi St. Johns på Antigua og Barbuda. Lørdag kommer vi til Fort de France på Martinique. Søndag kommer vi til Point a Pitre på Guadelope. Mandag kommer vi til Castries på St. Lucia som er det siste stoppet i Karibia før Barbados.

Tirsdag: Barbados – Frankfurt Frokost på cruiseskipet før vi tar farvel for denne gang. Vi blir møtt av buss og guide som tar oss med rundt og viser oss det beste som Barbados har å tilby. Rundturen ender opp på flyplassen  helt sør på øya, hvor vi sjekker inn på flyet tilbake til Frankfurt, avgang kl.20,30.

Onsdag: Frankfurt – hjem Etter nattflyvning fra Karibia ankommer vi Frankfurt og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.14,55. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*9 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Service Charge kr. 145,- per natt, per person
*Enkeltrom/-lugar kr. 4 400,-
*Balkonglugar kr. 6 190,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr. 3 510,-
*4 timers utflukt på St. Maarten kr. 550,- (Må bestilles 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)