Cruise fra Florida til Brasil med Karibia

«De Karibiske øyene kommer som perler på en snor. Karibiske rytmer, fargerike bygninger og perfekte strender – er bare noen stikkord»

Avreisedato: 18. november 2022 | 25 dager | Turpris: 25990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Karibiske rytmer, fargerike bygninger og perfekte strender

Deilig 19 netterscruise med Karibiske perler

WOW for et cruise! Bli med oss på cruise fra Miami via Karibiske paradisøyer til spennende havner i Brasil. Vi starter med 2 dager på hotell i Miami, og avslutter med 2 dager i Rio de Janeiro. Vi skal også ut på et fantastisk spennende 19 netters cruise om bord på MSC «Seashore». Skipet stopper på 8 karibiske øyer, før vi setter kursen mot Sør-Amerika hvor vi får to stopp i Brasil før vi ende opp i Rio de Janeiro. Vi får også fine dager til sjøs når vi krysser, og da kan vi nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 

 Tilbake til reiseoversikt

Spennende seilingsrute fra Miami til Rio de Janeiro

Opplev Karibia & Brasil på samme cruise!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 25990
Sted: Cruise fra Miami til Rio de Janeiro
Avreisedato: 18. november 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 12. desember 2022

Program

Fredag: Hjem – Miami Bussen starter fra Kristiansand  og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Zürich, avgang kl.08,50. Etter 2 timer lander vi i Zürich og går videre til Miamiflyet. Etter nye 10 timer lander vi kl.17,35 (lokal tid) i USA. Herfra er det ikke langt til vårt hotell i Kendall-området av Miami. 

Lørdag: Miami Frokost på hotellet før vi blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i byen denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, og ender opp på South Beach hvor det blir tid til lunsj på egenhånd før vi returnerer til hotellet.

Søndag: Miami – MSC «Seashore» Frokost før vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på det nesten nye MSC ”Seashore”, som blir vårt hjem de neste 19 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag -fredag: Om bord på MSC «Seashore» Mandag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset. Tirsdag ankommer vi Nassau på Bahamas. Onsdag og torsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. De Karibiske øyene kommer som perler på en snor. Karibiske rytmer, fargerike bygninger og perfekte strender – er bare noen stikkord. Fredag legger vi til kai på i Road Town på de britiske jomfruøyene. Lørdag ankommer vi St Johns på Antigua og Barbados.  Søndag kommer vi til Philipsburg på St Maarten. Mandag kommer vi til Fort de France på Martinique. Tirsdag kommer vi til Bridgetown på Barbados. Onsdag kommer vi til Port of Spain i Trinidad og Tobago som er det siste stoppet i Karibien. Torsdag til og med mandag nyter vi cruiselivet mens vi seiler mot spennende havner i Sør-Amerika.  Tirsdag legger vi til kai i Salvador, som var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 18-hundretallet. Onsdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av med utsikt over havet. Torsdag legger vi til kai i Buzios som er kjent som Brasils ”St Tropez”. Med sine vakre brosteinsbelagte gater  omgitt av 27 strender, så er det ikke rart at dette er en favoritt.

Fredag, lørdag & søndag: Rio de Janeiro Frokost inkludert begge dager, og middag en kveld. Ved ankomst til Rio møter vi buss og lokalguide som tar oss med på rundtur i denne fantastiske byen. Vi får bl.a. se Copacabana-stranden og Sukkertoppen før vi ender opp på vårt hotell beliggende på stranden i Barra di Tijuca. Lørdag har vi hele dagen fri til avslapning og hygge.  Søndag tar vi det med ro om formiddagen før vi om ettermiddagen skal dra opp på det kjente Corcavado-fjellet med statuen av Cristo redentor som står og strekker ut hendene. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Rio, hvor vi går om bord i flyet til München, avgang kl.21,50. 

Mandag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra Brasil ankommer vi München kl.13,10 og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.17,55. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*4 frokoster før/etter cruiset
*1 middag i Brasil
*19 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/-lugar kr. 8 280,-
*Utvendig lugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 8 990,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr. 6 460,-
*Utfluktspakke 4 timers utflukt på San Juan & Barbados kr. 950,- (Må bestilles 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)