Cruise fra Florida via New York til Middelhavet

20 netters cruise fra Florida til Middelhavet med alle måltider inkludert!

Avreisedato: 13. mars 2019 | 22 dager | Turpris: 17990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Kryss Atlanteren med elegante MSC Divina

“… ligger vi til kai på Manhattan i New York. Byen har en fantastisk atmosfære, og severdighetene står i kø”

Bli med oss når vi krysser Atlanterhavet på et fantastisk spennende cruise som starter i Miami, Florida! Vi besøker New York i USA, før vi tar fatt på krysningen av Atlanterhavet. Vi stopper i Kings Wharf på Bermuda og Ponta Delgada på Azorene før vi fortsetter mot Europa på andre siden av Atlanterhavet. I Europa besøker vi Lisboa, Malaga, Valencia og Marseille før vi ender opp i Genova som blir avslutningen for denne Atlanterhavskrysningen. Om bord kan vi hygge oss med god mat og service mens vi nyter utsikten fra det flotte skipet. Cruise fra Florida via New York til Middelhavet blir en opplevelse for livet!

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur Pensjonistforbundet

20 netters cruise med alle måltider

2 dager i New York

"Ekte" Atlanterhavskryssing

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 17990
Sted: Cruise fra Florida via New York til Middelhavet
Avreisedato: 13. mars 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 03. april 2019

Program

Onsdag 13. mars: Hjem – Fort Lauderdale Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til USA og Fort Lauderdale, avgang kl.16,25. Flyturen tar 10 timer og vi ankommer Fort Lauderdale kl.21,30 (lokal tid). Her sjekker vi inn på vårt hotell beliggende like ved flyplassen.

Torsdag 14. mars: Fort Lauderdale – «MSC Divina» Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om morgenen før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på cruiseskipet «MSC Divina» som blir vårt hjem de neste 20 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Fredag 15. mars – tirsdag 2. april: Om bord på «MSC Divina» Fredag og lørdag tilbringer vi dagene til sjøs, får installert oss og kan gjøre oss kjent om bord. Søndag og mandag ligger vi til kai på Manhattan i New York. Denne verdensbyen har en fantastisk atmosfære, og severdighetene står i kø. Den ene dagen er det mulig å bli med på en guiderunde i byen (utfluktspakke mot tillegg). Tirsdag nyter vi en lat dag om bord mens vi seiler mot Bermuda. Onsdag og torsdag tilbringer vi til kai i Kings Wharf på Bermuda. Øya er kjent for sine 34 vakre strender, og har en skjærgård med mer enn 300 øyer, hvor 180 er bundet sammen av bruer her er mulighetene mange. Øya var under britisk herredømme, og det er fortsatt rester etter dette. Fredag-mandag setter vi kursen for alvor mot Europa og nyter dagene om bord. Tirsdag og onsdag ligger vi til kai i Ponta Delgada på Azorene (avreise ved lunsjtid dag 2). Fra dekket om bord kan vi se fortet Forte de Sao Bras med historie helt tilbake til 1300-tallet, og kjøper du utfluktspakken blir du med oss rundt å får oppleve noe av den fantastiske naturen som denne vulkanøya har å tilby oss besøkende. Torsdag har vi en rolig dag til sjøs og koser oss om bord. Fredag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd i denne fantastiske byen med koselige, trange gater som snirkler seg opp gjennom fjellskråningene. Lørdag tidlig om morgenen setter skipet kursen mot Middelhavet, og vi nyter en rolig dag om bord. Søndag ankommer vi Malaga om morgenen og blir her til tidlig ettermiddag. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon tapas og se på folkelivet. Kanskje kan det lokke med et siste bad på den flotte Middelhavsstranden som ligger like ved sentrum. Mandag ankommer vi spennende Valencia i Spania, som lokker oss med gamlebyen Barrio del Carmen og Mercado Central som høydepunkter. Tirsdag ankommer vi Marseilles ved lunsjtid og blir liggende til kvelden. Dra inn til sentrum med shuttlebussen og få se Notre Dame katedralen, eller bli om bord og nyt den siste dagen.

Onsdag 3. april: «MSC Divina» – hjem Vi spiser frokost om bord på skipet før vi tar farvel med mannskapet og cruiseskipet for denne gang. Vi blir hentet med buss som tar oss med til Milano og går ombord på direkteflyet til Gardermoen avgang kl.14,05. Etter nesten 3 timer lander vi på Oslo Lufthavn Gardermoen kl.16,45, og tar farvel med reiselederen og de andre turdeltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*20 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 7 790,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 13 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 5 890,-
*Elektronsik Visum kr. 200,-
*Utfluktspakke kr. 890,- (inkluderer en 5 timers guiding i New York og 4 timers guiding på Azorene)
Obligatoriske tillegg som betales om bord av alle:
*”Service Charge” på cruiseskipet $ 250