Cruise fra Kiel til Barcelona

«Her har vi inkludert utflukt til Santiago de la Compostela»

Avreisedato: 14. september 2023 | 14 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Cruise fra Kiel til Middelhavets varme klima

«Underveis skal vi besøke en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa”

Bli med oss på reise fra kjølige høstmorgener i Skandinavisk farvann til å våkne opp til, en deilig fransk frokost på den spennende Normandiekysten, før turen går til metropolen Barcelona og avsluttes med Middelhavets varme og deilige klima. Vi bor godt om bord i Costa Cruises nye flotte skip Costa Firenze under hele turen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning, kan ta oss en dukkert i bassenget eller dra på stranden på destinasjonene vi besøker.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Bli med oss på cruise til Middelhavetsvarme

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise fra Kiel til Middelhavet
Avreisedato: 14. september 2023
Avreisested: Kristiansand (Oslo)
Hjemreisedato: 27. september 2023

Program

Torsdag: Hjem – Oslo (Kiel) Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 til Oslo. Her går vi om bord i fergen til Kiel, avgang kl.14,00. Vi samles til felles lunsjbuffet ved avgang fra Oslo. Resten av dagen koser vi oss i hyggelige omgivelser med levende musikk rundt om på skipet.

Fredag: Kiel – Costa Firenze Vi har inkludert frokost på skipet før vi ankommer Kiel kl.10,00. Her venter buss for å ta oss det korte stykket bort til cruisekaia hvor  «Costa Firenze» som blir vårt hjem de neste 12 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Lørdag – tirsdag: Om bord på Costa Firenze  Lørdag ankommer vi kongens by – København. Vi kan dra inn til Nyhavn og spise en god lunsj, eller ta oss en tur på Strøget. Søndag legger vi til kai i hjemlige trakter i Kristiansand. Ta deg en tur langs fiskebrygga, eller besøk koselige posebyen. Mandag har vi en dag til sjøs og kan lade batteriene til noen aktive dager som ligger foran oss. Tirsdag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Hva med å dra på utflukt langs Normandiekysten, eller utforsk byen som vi ligger til kai i? Onsdag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Torsdag ankommer vi La Coruna i det nordlige Spania. Fylt med historie fra det antikke romerriket og sjøfartshistorie. Her har vi inkludert utflukt til Santiago de la Compostela som er kjent for sin fantastiske historie, samt den kjente pilgrimsruten med historie tilbake til det 9. århundre. Fredag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Lørdag ankommer vi en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Gå deg en tur i denne fantastiske byen. Søndag ankommer vi den ukjente, men idylliske spanske byen Cadiz. Byen har en rik historie og en gamleby som er vel verdt et besøk. Mandag ankommer vi Malaga. Her får vi med oss lokalguide som tar oss til gamlebyen med sin fantastiske katedral, Picasso museum og utallige tapas restauranter. Ettermiddagstimene kan benyttes til et deilig bad i Middelhavet og sandstrender er bare et kort stykke fra cruisehavnen. Tirsdag har vi en dag til sjøs, og kan gjøre alt det vi enda ikke har rukket, og samles til avskjedsmiddag om bord.

Onsdag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruiseskipet før vi ankommer Barcelona. Her blir vi møtt av guide og buss som tar oss med på en rundtur hvor vi får se de meste kjente severdighetene. Guiderunden avsluttes på flyplassen hvor vi sjekker inn på Osloflyet som har avgang kl.17,10. Etter drøye 3 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All ferge-, buss- & flytransport
*1 overnatting Oslo-Kiel inkludert lunsj og frokost
*12 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €132 i service charge
*Enkeltlugar kr.3 770,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 990,- (per lugar)
*My Drinks drikkepakke kr. 4 260,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)