Cruise fra Kristiansand til Middelhavet

«Søndag ankommer vi Malaga. Om du ikke tidligere har vært i denne byen er gamlebyen med sin fantastiske katedral, Picasso museum og utallige tapas restauranter vel verdt et besøk»

Avreisedato: 22. september 2024 | 10 dager | Turpris: 12490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Fra kjølige høstdager til varmen i Middelhavet

Vi besøker flere flotte destinasjoner underveis til Middelhavet

Bli med oss på reise fra kjølige høstmorgener i Skandinavisk farvann til å våkne opp til, en deilig fransk frokost på den spennende Normandiekysten, før turen går til vakre Cadiz og avsluttes med Middelhavets varme og deilige klima. Vi bor godt om bord i Costa Cruises skip Costa Diadema under hele turen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning, kan ta oss en dukkert i bassenget eller dra på stranden på destinasjonene vi besøker.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise Kristiansand cruiseterminal

Fly tilbake til Kjevik

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12490
Sted: Cruise fra Kristiansand til Middelhavet
Avreisedato: 22. september 2024
Avreisested: Kristiansand Cruiseterminal
Hjemreisedato: 01. oktober 2024

Program

Søndag: Hjem – Costa Diadema Vi har fremmøte på cruisekaia i Kristiansand på egenhånd. Her venter  «Costa Diadema» som blir vårt hjem de neste 9 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Mandag – mandag: Om bord på Costa Diadema Mandag har vi en dag til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord. Tirsdag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Bli med oss på utflukt langs kyststripen, eller utforsk byen og kyststripen på egenhånd. Onsdag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Torsdag ankommer vi La Coruna i det nordlige Spania. Fylt med historie fra det antikke romerriket og sjøfartshistorie. Dra på oppdagelsesferd i den koselige gamlebyen eller besøk det Maritime museet. Fredag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Lørdag ankommer vi den ukjente, men idylliske spanske byen Cadiz. Byen har en rik historie og en gamleby som er vel verdt et besøk. Her kan du bli med lokalguide på vandretur (mot tillegg). Søndag ankommer vi Malaga. Om du ikke tidligere har vært i denne byen er gamlebyen med sin fantastiske katedral, Picasso museum og utallige tapas restauranter vel verdt et besøk. Og har du ikke fått badet enda – er det deilig temperatur i Middelhavet og sandstrender er bare et kort stykke fra cruisehavnen. Mandag har vi en dag til sjøs, og kan gjøre alt det vi enda ikke har rukket, og samles til avskjedsmiddag om bord.

Tirsdag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruiseskipet før vi ankommer Barcelona. Her blir vi møtt av buss som tar oss med på til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.13,10. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen og går videre til Kjevikflyet. Etter eny knapp time lander vi kl.20,30, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- & flytransport
*9 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €99 i service charge
*Enkeltlugar kr. 2 250,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 8 990,- (per lugar)
*My Drinks drikkepakke kr. 3 375,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Utflukt i Normandie kr. 850,- (Buss og lokalguide på 7 timers utflukt langs Normandiekysten, samt 2 timers vandretur med lokalguide i Cadiz)