Cruise fra Middelhavet til Aarhus

Historiske havner med spennende utflukter på cruise i Middelhavet!

Avreisedato: 18. mai 2019 | 13 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Cruise fra Middelhavet til Skandinavisk farvann

“…vi ankommer Portugal og en av Europas vakreste byer – Lisboa”

Bli med Pensjonistforbundet og Dag Aasbø Travel på cruise fra Middelhavet til Skandinavisk farvann. Vi starter med en overnatting og deilig fransk frokost i Nice før turen går til vakre Lisboa, Normandiekysten og Amsterdam før vi avslutter i Aarhus.  Vi bor godt om bord i Costa Cruises flotte skip Costa Favolosa under hele turen. Vi kan kose oss om bord med god mat og underholdning, ta oss en dukkert i bassenget og oppdage de ulike destinasjonene vi besøker. Bli med på et 11-netters cruise hvor vi besøker totalt syv forskjellige destinasjoner underveis! 

 

Tilbake til reiseoversikt

11 netterscruise med alle måltider

Spennende seilas fra Middelhavet til Aarhus

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise fra Middelhavet til Aarhus
Avreisedato: 18. mai 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 30. mai 2019

Program

Lørdag: Hjem – Nice Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltagerne og sjekker vi inn på flyet til Nice, avgang kl.17,10. Etter 2,5 time lander vi i Nice hvor vi skal bo like ved flyplassen denne natten.

Søndag: Nice – Costa Favolosa Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til Italia og Genova. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Favolosa» som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og bli underholdt av levende musikk rundt om på skipet. Om ettermiddagen legger vi fra kai.

Mandag – onsdag: Om bord på Costa Favolosa Mandag ankommer vi Marseille – innfallsporten til Provence. Her kan vi dra inn til byen for bl.a. å se på Notre Dame katedralen, eller hva med å dra på oppdagelsesferd inn i landet til idylliske landsbyer? Tirsdag ankommer vi Barcelona. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon med tapas, og se på folkelivet. Kanskje kan det lokke med ett siste bad på den flotte  Middelhavsstranden som ligger like ved sentrum. Onsdag har vi en dag til sjøs, stå opp tidlig om du ønsker, og gå ut på dekk når vi seiler gjennom Gibraltar stredet og kan se Spania og Gibraltar på den ene siden og Marokko på den andre siden av skipet. Torsdag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd på egenhånd, eller bli med oss på utflukt i denne fantastiske byen. Fredag ankommer vi Vigo helt nordvest i Spania, byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Men havnen er mest kjent som havnebyen til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes. Lørdag har vi en hel dag til sjøs, og kan kose oss om bord med god mat. Søndag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Bli med oss på utflukt langs kyststripen, eller utforsk byen og kyststripen på egenhånd. Mandag ankommer vi sørlige England og havnebyen Harwich som er kjent for sin rike sjøfartshistorie. Byen har historiske bygninger og museer, og for de som ønsker det så er det mulig med utflukt til London eller Cambridge (utflukter her må kjøpes om bord).  Tirsdag ankommer vi Amsterdam om morgenen. Her «må» man bare gå inn til byen som syder av liv. Vi kan besøke Anne Franks Museum, det fantastiske Rijksmuseum eller ta oss en kanalbåttur langs en av de mange kanalene. Onsdag har vi en dag til sjøs og kan tenke tilbake på alle opplevelsene som vi har hatt underveis.

Torsdag: Aarhus – hjem Vi ankommer Aarhus om morgenen hvor bussen venter for å ta oss med til Hirtshals. Her tar vi dagfergen tilbake til Larvik, og herfra kjører bussen til Oslo og videre opp til Gardermoen hvor beregnet ankomsttid er ca. kl.20,00.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting før cruiset
*1 frokost før cruiset
*11 netters cruise med alle måltider
*”Service Charge” på cruiset (verdi € 120,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Balkonglugar kr. 8 490,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 3300,-
*Utfluktspakke kr. 700,- (Inkluderer 3 timers guiding i Lisboa & 7 timers utflukt langs Normandie kysten med besøk på det norske minnesmerket samt den amerikanske kirkegården)