Cruise fra Middelhavet til Buenos Aires

“… verdensbyen Rio de Janeiro, kjent for stranden Copacabana, Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor..”

Avreisedato: 04. november 2018 | 25 dager | Turpris: 21490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Bli med oss og kryss Atlanterhavet på et fantastisk spennende cruise som starter i Genova, besøker spennende havner som Barcelona, Cadiz og Lisboa i Europa, før vi setter kursen ut i Atlanterhavet, hvor vi stopper i Las Palmas på Gran Canaria og Santa Cruz på La Palma. Herfra drar vi på tokt over til Sør-Amerika hvor vi besøker Recife, Salvador og Rio de Janeiro i Brasil, før vi ender opp i Buenos Aires i Argentina. Dette blir en opplevelse for livet.

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Vi krysser Atlanterhavet

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 21490
Sted: Cruise fra Europa til Sør-Amerika
Avreisedato: 04. november 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 28. november 2018

Program

Søndag 4. november: Hjem – Genova Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til Milano, avgang kl.11,20. Etter 2,5 timer lander vi i Italia og tar plass i bussen som tar oss de siste milene frem til utkanten av Genova, hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag 5. november: Genova – MSC Orchestra Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om morgenen før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på cruiseskipet «MSC Orchestra» som blir vårt hjem de neste 21 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Tirsdag 6. november – mandag 26. november: Om bord på MSC Orchestra Tirsdag ankommer vi Marseilles – innfallsporten til Provence. Her kan vi dra inn til sentrum og se oss rundt, eller dra på utflukt inn i landet til landsbyer i Provence. Onsdag ankommer vi Barcelona ved lunsjtider og blir liggende her til kvelden. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon tapas og se på folkelivet. Kanskje kan det lokke med et siste bad på den flotte Middelhavsstranden som ligger like ved sentrum. Torsdag ankommer vi spennende Valencia i Spania, som lokker oss med gamlebyen Barrio del Carmen og Mercado Central som høydepunkter. Fredag har vi en dag til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord. Lørdag ankommer vi Cadiz, Spanias eldste by som har en fantastisk historie å se tilbake på, og det er masse interessant å finne på. Alternativt kan man dra på utflukt til Jerez for å smake på sherryen som blir laget her. Søndag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd i denne fantastiske byen med koselige, tranger gater som snirkler seg opp gjennom fjellskråningen. Mandag har vi en dag til sjøs igjen. Tirsdag ankommer vi hovedstaden på Gran Canaria – Las Palmas. Vi kan dra på oppdagelsesferd i gamlebyen, eller dra en tur på stranda og ta en dukkert i Atlanterhavet. Onsdag ankommer vi den minste av Kanariøyene,  La Palma, hvor vi legger til kai i Santa Cruz. Byen er omgitt av festningsverk som ble bygget for å beskytte byen mot angrep fra pirater på 1600-tallet. Etter flere dager med spennende opplevelser legger vi ut på en 5 dagers krysning over Atlanterhavet hvor kursen settes mot Sør-Amerika.

Tirsdag legger vi til kai i Recife i Brasil – en by med 4 millioner innbyggere. Byen har en koselig gamleby i Bairro deo Recife, og det er ikke langt til vakre, endeløse strender. Onsdag legger vi til kai i Salvador, som var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 1800-tallet. Torsdag får vi en dag med avslapning av til havs. Fredag legger vi til kai i verdensbyen Rio de Janeiro, kjent for stranden Copacabana, Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor som står og strekker ut hendene for å ønske velkommen, samt ”sukkertopp”-fjellet. Etter noen spennende dager i Brasil setter vi kursen videre sørover til Argentina og Buenos Aires. Vi får 2 dager til sjøs på ferden mot Argentina, og nyter de siste dagene om bord.

Mandag 26. november: MSC Orchestra – Buenos Aires Vi spiser frokost om bord før vi mønstrer av i Argentinas hovedstad Buenos Aires. Ved ankomst blir vi møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en guidet rundtur i byen. Underveis på rundturen får vi bl.a. se de viktigste severdighetene som Plaza de Mayo med Casa Rosada, det rosa hjemmet til Argentinas president. Rundturen ender opp på vårt hotell i sentrum. Resten av dagen fri til avslapning og hygge.

Tirsdag 27. november:  Buenos Aires (London) Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss til flyplassen i Buenos Aires. Her sjekker vi inn på flyet til London, avgang kl.13,00. Vi får servert 2 måltider om bord, og ankommer London neste morgen.

Onsdag 28. november: London – Hjem Vi ankommer London tidlig om morgenen og får litt ventetid her før flyet går videre til Oslo. Etter nye 2 timer ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.12,25 (lokal tid) og tar farvel med de andre deltagerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster & 1 middag før/etter cruiset
*21 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Buenos Aires
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 11 995,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 350,-
*”Service Charge” på cruisebåten € 210,- (obligatorisk, betales direkte om bord på skipet)