Cruise fra Middelhavet til Kristiansand

«Søndag ankommer vi Barcelona. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon med tapas, og se på folkelivet»

Avreisedato: 25. april 2024 | 14 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Fra varmen i Middelhavet til vårlige Skandinavia

Vi besøker flere flotte destinasjoner underveis fra Middelhavet

Bli med oss på cruise fra Middelhavet til Skandinavisk farvann. Vi starter med en natt i hyggelige Alessandria i Italia, før turen går langs Middelhavet til Marseille, Barcelona og Malaga før vi seiler ut i Atlanterhavet, og fortsetter med besøk i Cadiz, La Coruna, Le Havre og Zeebrugge før vi avslutter hjemme i Norge og Kristiansand. Vi bor godt om bord i Costa Cruises skip Costa Diadema under hele turen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning, kan ta oss en dukkert i bassenget eller dra på oppdagelsestur på destinasjonene vi besøker.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Fly fra Kristiansand

Nyt late vårdager til sjøs!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Cruise fra Middelhavet til Kristiansand
Avreisedato: 25. april 2024
Avreisested: Kristiansand Lufthavn Kjevik
Hjemreisedato: 08. mai 2024

Program

Torsdag: Hjem – Alessandria Vi har fremmøte på Kjevik på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.09,15. Etter en knapp time lander vi og går videre til Milanoflyet. Etter nye 2,5 timer ankommer vi Italia, og tar plass i bussen som tar oss med til byen Alessandria hvor vi skal bo denne natten. Felles middag.

Fredag: Alessandria – Costa Diadema Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til Savona. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Diadema» som blir vårt hjem de neste 12 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og bli underholdt av levende musikk rundt om på skipet. Om ettermiddagen legger vi fra kai.

Lørdag – Tirsdag: Om bord på Costa Diadema Lørdag ankommer vi Marseille – innfallsporten til Provence. Her kan vi dra inn til byen for bl.a. å se på Notre Dame katedralen, eller hva med å dra på oppdagelsesferd inn i landet til idylliske landsbyer? Søndag ankommer vi Barcelona. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon med tapas, og se på folkelivet. Kanskje kan det lokke med ett siste bad på den flotte  Middelhavsstranden som ligger like ved sentrum. Mandag har vi en dag til sjøs. Tirsdag ankommer vi Malaga helt sør i Spania. Dra en tur til den koselige gamlebyen og spis deg en god Tapas. Om kvelden seiler vi gjennom Gibraltar stredet og kan se Spania og Gibraltar på den ene siden og Marokko på den andre siden av skipet. Onsdag ankommer vi Cadiz med sin utrolig sjarmerende gamleby. Torsdag har vi en dag til sjøs. Fredag ankommer vi La Coruna helt nordvest i Spania, byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Men havnen er mest kjent som havnebyen til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes. Lørdag har vi en hel dag til sjøs, og kan kose oss om bord med god mat. Søndag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Dra på utflukt for å utforske byen og den spennende kyststripen på egenhånd.  Mandag ankommer vi Belgia og Zebrugge. Ta lokaltoget inn til Brugge som kanskje er Belgias vakreste by med kanaler og historiske byggverk, og ta deg en porsjon med ”Fritjes” som dagens lunsj. Tirsdag har vi en dag til sjøs og kan tenke tilbake på alle opplevelsene som vi har hatt underveis.

Onsdag: Kristiansand Vi ankommer Kristiansand om morgenen og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne før vi går i land.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset
*1 frokost & 1 middag før cruiset
*12 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €132 i service charge
*Enkeltrom kr. 3 965,-
*Utvendig lugar kr.5 590,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 9 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 4 500,-
*Utfluktspakke kr. 700,- (Inkluderer 3 timers guiding i Barcelona & 5 timers utflukt til Santiago Compostela med buss og guide)