Cruise fra Middelhavet til Stockholm

Besøk fantastiske destinasjoner på vei mot Stockholm fra Middelhavet

Avreisedato: 18. mai 2020 | 13 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 4
Pensjonistforbundet

Fra varmen i Middelhavet til vårlige Skandinavia

På cruise fra Middelhavet besøker vi flere historiske destinasjoner!

Bli med på et spennende cruise når vi seiler fra sommertemperaturer i Middelhavet og opp til deilige vårdager i Skandinavia! På reisen gjør vi havnestopp på flere destinasjoner med verdenskjent historie og fantastisk kultur. Vi bor godt om bord Costa Cruises skip Costa Magica under hele turen.  Vi  nyter skipets mangfold av tilbud og aktiviteter samt koser oss om bord med god mat- og drikke.  På cruise fra Middelhavet starter vi i Barcelona og stopper blant annet innom Cadiz i Spania, Lisboa i Portugal og den spennende Normandiekysten i Frankrike før vi ankommer koselige Stockholm. Bli med på et fantastisk cruise fra Middelhavet til Stockholm!

Medlemstur med Pensjonistforbundet!

12 netterscruise med alle måltider

Spennende seilas fra Middelhavet til Stockholm

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise fra Middelhavet til Stockholm
Avreisedato: 18. mai 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 30. mai 2020

Program

Mandag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på flyet til Barcelona, avgang kl.09,00. Etter 3 timer lander vi i Spania, og tar plass i bussen som tar oss med til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på Costa Cruises cruiseskip «Costa Magica» som blir vårt hjem de neste 12 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – fredag: Om bord på Costa Magica Tirsdag har vi en hel dag til sjøs, vi kan gjøre oss bedre kjent om bord, og koser oss med god mat. Onsdag ankommer vi den spennende byen Cadiz som blir regnet den eldste byen i Europa hvor folk har bodd sammenhengende siden 1100 f.kr. og frem til idag. Byen har en fantastisk gamleby med flotte severdigheter rundt ethvert hjørne. Torsdag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra inn til gamlebyen, ta de ikoniske gule trikkene eller ’tårnheisen’ som gir deg en flott utsikt over byen! Fredag ankommer vi Vigo helt nordvest i Spania, byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Men havnen er mest kjent som havnebyen til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes. Lørdag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe og nyte en av skipets mange tilbud Søndag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Bli med oss på utflukt langs kyststripen (mot tillegg), eller utforsk området på egenhånd. Mandag ankommer vi sørlige England og Harwich som er kjent for sin sjøfartshistorie. Byen har trange gater, historiske bygninger og museer, og for de som ønsker det så er det mulig med utflukt til London eller Cambridge (utflukter kjøpes om bord). Tirsdag legger vi til kai i Ijmuiden som er en havneby like utenfor Amsterdam. Ta deg en spasertur i Ijmuiden, eller dra inn til Amsterdam på utflukt. Onsdag og torsdag seiler vi rundt Danmark og Skagen og vi nyter utsikten fra dekket om bord. Fredag ligger vi ved kai i Stockholm hele dagen og kan utforske Sveriges hovedstad nærmere på egenhånd.

Lørdag: Stockholm – hjem Vi blir hentet med buss fra Stockholm om morgenen og blir tatt med gjennom Sverige forbi Karlstad tilbake til Norge og Oslo. Bussen stopper ved Thon Hotel Opera i Oslo sentrum samt Oslo Lufthavn Gardermoen som vi beregner å ankomme ca. kl.18,00.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*13 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*”Service Charge” på cruiseskipet (verdi € 130,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 950,- (7 timers utflukt langs Normandie kysten med besøk på det norske minnesmerket samt den amerikanske kirkegården og transfer Ijmuiden-Amsterdam tur/retur)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 3 600,-