Cruise fra Oslo til Sør-Amerika med Rio de Janeiro

«øydepunkt blir når vi drar opp på Corcovado fjellet med statuen av Cristo redentor»

Avreisedato: 08. oktober 2023 | 25 dager | Turpris: 29990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Unik seiling hvor vi krysser Atlanterhavet!

Vi går ombord i cruiseskipet «hjemme» i Oslo og seiler helt til São Paulo

Bli med oss på denne helt unike seilingen og kryss Atlanterhavet på en fantastisk spennende cruisereise. Vi går om bord på cruiseskipet i Oslo, og seiler langs Europas kyst til Normandie og Lisboa før vi seiler til Madeira og Tenerife før vi for alvor setter kursen over Atlanterhavet mot eksotiske stoppesteder som Salvador, Ilheus og Rio de Janeiro langs Brasils kyst før vi avslutter med 2 netter på hotell i São Paulo hvor vi skal få oppleve deilig Brasiliansk stemning og flotte severdigheter. Dette blir en unik opplevelse for livet.

NB! Hotel Service Charge på kr 120 per person/natt på cruiseskipet blir lagt til på regningen

 

 Tilbake til reiseoversikt

Fantastisk cruise fra Oslo til Sør-Amerika

Guidet rundtur i Rio de Janeiro

Flere spennende havner underveis

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 29990
Sted: Cruise fra Oslo til Sør-Amerika
Avreisedato: 08. oktober 2023
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. november 2023

Program

Søndag 8. oktober: Hjem – Oslo – MSC Preziosa bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo. Her kjører vi direkte til cruisehavna, og sjekker vi inn på cruiseskipet «MSC Preziosa» som blir vårt hjem de neste 20 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Mandag 9. – fredag 27. oktober: Om bord på MSC «Preziosa» Mandag har vi en dag til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord. Tirsdag ankommer vi Zeebrugge, som er havnebyen til Brugge som bare ligger en 15-20 minutter unna. Her finner vi en utrolig sjarmerende gamleby, og hva med å kjøpe med seg noe belgisk sjokolade til lugaren? Onsdag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie-kysten. Dra på utflukt langs kyststripen, eller utforsk byen på egenhånd. Onsdag ankommer vi sørlige England og Southampton som er kjent for sin sjøfartshistorie. Ta deg en vandretur i byen, og kanskje en tur på en pub for fish and chips, og for de som ønsker det så er det mulig med utflukt til London eller Stonehenge. Fredag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Lørdag ankommer vi Vigo helt nordvest i Spania. Byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Bli med reiselederen på utflukt til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk-katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes (mot tillegg). Søndag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd på egenhånd, eller bli med oss på utflukt i denne fantastiske byen. Mandag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Tirsdag ankommer vi Funchal på blomsterøya Madeira, dra på utflukt til Nonnenes dal med reiselederen (mot tillegg), eller ta et glass madeiravin i gamlebyen. Onsdag ankommer vi Tenerife og byen Santa Cruz. Ta en spasertur  langs Ramblas som leder deg opp til Plaza de Espania. Besøk en av de gamle kirkene, eller hva med å dra på utflukt til Teide som har en høyde på 3718 meter? Etter noen dager med spennende opplevelser i Europa legger vi ut på en 6 dagers krysning over Atlanterhavet hvor kursen settes mot Sør-Amerika. Onsdag legger vi til kai i Salvador, som var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 18-hundretallet. Torsdag legger vi til kai i Ilheus. Stedet er kjent for sine fantastiske og livlige sandstrender, samt landemerket Sao Sebastia katedralen med sin 48 meter høye kuppel.   Fredag er siste dag til sjøs og vi kan prøve å få gjort det vi ikke har rukket tidligere om bord. Lørdag ankommer vi Rio de Janeiro. Her får vi med oss lokalguide og buss som tar oss med på en rundtur i Rio de Janeiro hvor turens høydepunkt blir når vi drar opp på Corcovado fjellet med statuen av Cristo redentor som står og strekker ut hendene.

Søndag & mandag 29./30. oktober: São Paulo Vi ankommer Santos som er havnebyen til den Brasilianske byen São Paulo. Vi tar det litt med ro om bord før vi går iland. Her møter vi vår buss som tar oss med den siste timen frem til sentrum av São Paulo hvor vi skal bo på vårt hotell sentralt i byen i 2 netter. Resten av dagen fri. Mandag får vi med oss lokalguide om formiddagen som tar oss med på en rundtur og viser oss de viktigste severdighetene som byen har å tilby. Ettermiddagen fri.

Tirsdag 31. oktober: São Paulo Frokost på hotellet. Vi tar det litt med ro fra morgenen av før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på nattflyet til Lisboa, avgang kl.16,20.

Onsdag 1. november: Lisboa – hjem Vi lander i Lisboa om morgenen  og går videre til Osloflyet. Etter nye 4 timer lander vi på Gardermoen kl.12,05og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger etter cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster etter cruiset
*21 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Rio de Janeiro & Sao Paulo
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Service Charge kr. 120,- per natt, per person
*Enkeltrom/lugar kr. 10 810,-
*Utvendig lugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 10 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 300,- (5 timers utflukt til Santiago de la Compostela, 5 timers utflukt på Madeira og 3 timers utflukt i Salvador)
*Drikkepakke Easy kr. 7 140,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)