Cruise i Sør-Amerika med Rio og Buenos Aires

Fargerik kultur og forlokkende historie i Sør-Amerika

Avreisedato: 26. januar 2021 | 13 dager | Turpris: 19990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Cruise i karnevalets og tangoens rike

Opplev eksotisk kultur på cruise fra Rio de Janeiro i vinter

Bli med oss på en utrolig spennende reise i Sør-Amerika hvor vi får oppleve noen av de mest kjente byene, mens vi bor trygt og god om bord på MSC Preziosa. Vi bor 2 netter på stranden i Rio de Janeiro før vi legger ut på 8 netters cruise til Brasil og Uruguay. Vi ligger ved kai 2 dager i Argentinas hovedstad Buenos Aires, i tillegg skal vi besøke Punta del Este i Uruguay og Ilhabela i Brasil. Vakker natur, spennende kulturer, hyggelige mennesker og nydelige temperaturer gjør dette til en reise du sent vil glemme.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Guidet rundtur i Rio de Janeiro

3 netter i Rio de Janeiro

Reiseleder er med på hele turen!

Reisefakta

Turpris: 19990
Sted: Cruise i Sør-Amerika
Avreisedato: 26. januar 2021
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. februar 2021

Program

Tirsdag: Hjem – Lisboa (Rio) Bussen starter fra Kristiansand om formiddagen, og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Lisboa, avgang kl.18,45. Etter 4 timer lander vi og går videre til nattflyet som skal ta oss med til Rio de Janeiro.

Onsdag: Rio de Janeiro Etter 10 timer lander vi i Rio de Janeiro om morgenen (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss med til utkanten av denne storbyen og Barra di Tijuca hovr vi skal bo på stranden i 2 netter. Vi benytter resten av dagen til å slappe av og kose oss i hyggelige omgivelser.

Torsdag: Rio de Janeiro Frokost på hotellet. Denne dagen drar vi inn til Rio by. Her skal vi på rundtur med buss og lokalguide. Vi får bl.a. se Sugar Loaf-fjellet (sukkertoppen), Copacabana og Corcovado, samt Candelaria kirken fra 1822. Vi drar også opp til toppen av Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor som står og strekker ut hendene for å ønske velkommen. Vi returnerer til hotellet utpå sen ettermiddag.

Fredag: Rio de Janeiro – MSC Preziosa Vi spiser frokost og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på det flotte cruiseskipet «MSC Preziosa» som blir vårt hjem de neste 8 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Fredag – lørdag: Om bord på MSC Preziosa Lørdag ankommer vi Ilhabela i Brasil, som uten tvil er en av de vakreste stedene langs den brasilianske kysten. Bli med oss på utflukt (mot tillegg) hvor vi får se det beste øya har å tilby med koselige sentrum og Barreiro utsiktspunkt, før vi ender opp på Curral-stranden hvor det blir mulighet til å ta seg en dukkert for de som ønsker. Søndag gjør vi oss bedre kjent på skipet mens vi seiler mot Uruguay. Mandag legger vi til kai i byen Punta del Este i Uruguay som er en luksusresort med fantastiske strender, eksklusive restauranter og hoteller. Dra på oppdagelsesferd, eller nyt en lat dag på stranden. Tirsdag ankommer vi Buenos Aires, Argentinas hovedstad, hvor vi blir liggende til onsdag ettermiddag. Her kan vi utforske byen med sine mange flotte bygninger påvirket av både franske, italienske og spanske erobrere. Bli med på utflukt (mot tillegg) hvor vi får se de viktigste severdighetene som Plaza Mayo og det koselige havneområdet La Boca. Torsdag og fredag har vi dager til sjøs og kan slappe av på skipet, pakke kofferten og se tilbake på en uke med spennende opplevelser mens vi seiler mot Rio.

Lørdag: Rio de Janeiro Vi spiser frokost på cruisebåten og tar det litt med ro om morgenen før vi går i land. Vi blir hentet av buss som tar oss med til flyplassen i Rio de Janeiro. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Lisboa, avgang kl.17,10, som i løpet av natten tar oss med tilbake til Europa.

Søndag: Lisboa – hjem Etter 9,5 timer ankommer vi Lisboa og går videre til Osloflyet. Etter nye 4 timer lander vi kl.11,55 (lokal tid) på Gardermrmoen og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster før cruiset
*8 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 6 550,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 2 300,-
*Utfluktspakke kr. 850,- (5 timers guiding i Buenos Aires og 3 timers utflukt i Ilhabela)
Tillegg som blir belastet alle om bord:
*”Service Charge” $ 100 (per person)