Cruise i Sør-Amerika med Rio og Buenos Aires

Fargerik kultur og forlokkende historie i Sør-Amerika

Avreisedato: 28. januar 2020 | 14 dager | Turpris: 19990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Cruise i karnevalets og tangoens rike

Opplev eksotisk kultur på cruise fra Rio de Janeiro i vinter

Bli med og opplev de meste kjente byene i Sør-Amerika på 8 netters cruise fra Rio de Janeira i vinter!  Vi bor 3 netter på stranden i Rio de Janeiro før vi legger ut på 8 netters cruise til Brasil og Uruguay. 2 av dagene ligger vi til kai i Argentinas hovedstad Buenos Aires. I tillegg skal vi besøke Punta del Este i Uruguay og Ilhabela i Brasil. Vakker natur, spennende kulturer, hyggelige mennesker og nydelige temperaturer gjør dette til en reise du sent vil glemme. Vi bor trygt om bord MSC sitt cruiseskip Fantasia, hvor vi kan hygge oss med god mat, service og en fantastisk utsikt fra dekk. Få et deilig avbrekk fra vinteren med et cruise fra Rio de Janeiro i januar!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Guidet rundtur i Rio de Janeiro

3 netter i Rio de Janeiro

Reiseleder er med på hele turen!

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 19990
Sted: Cruise i Sør-Amerika
Avreisedato: 28. januar 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand) Rabatt for direkte oppmøte på Gardermoen onsdag 29.januar kr. 900,- (uten buss og hotell på Gardermoen før cruiset)
Hjemreisedato: 10. februar 2020

Program

Tirsdag: Hjem – Oslo Bussen starter fra Kristiansand ved lunsjtid og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på vårt hotell, og samles til felles middag om kvelden.

Onsdag: Oslo – Rio de Janeiro Frokost på hotellet før bussen kjører det korte stykket bort til flyplassen. Her møter vi de som velger å komme direkte til Gardermoen på egenhånd,før vi sjekker vi inn på flyet til London, avgang kl.07,20. Etter et par timer lander vi og går videre til Rioflyet. Etter nye drøye 11 timer lander vi i Brasil kl.20,40 (lokal tid) og kjører det siste stykket til Barra Beach hvor vi skal bo i 3 netter på vårt hotell.

Torsdag og fredag: Rio de Janeiro Frokost på hotellet hver morgen, samt felles middag torsdag kveld. Den første dagen har vi hele dagen fri til å slappe av, kose oss og utforske nærområdet der vi bor. Det er både butikker, restauranter og barer i gangavstand, og hotellet har svømmebasseng om noen skulle ønske seg en dukkert. Den andre dagen drar vi inn til Rio by. Her skal vi på rundtur med buss og lokalguide. Vi får bl.a. se Sugar Loaffjellet (sukkertoppen), Copacabana og Corcovado, samt Candelaria kirken fra 1822. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen.

Lørdag: Rio de Janeiro – MSC Fantasia Vi spiser frokost og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på det flotte cruiseskipet «MSC Fantasia» som blir vårt hjem de neste 8 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Lørdag – søndag: Om bord på MSC Fantasia Søndag og mandag gjør vi oss bedre kjent på skipet mens vi seiler mot Buenos Aires. Tirsdag ankommer vi Buenos Aires, Argentinas hovedstad, hvor vi blir liggende til sent onsdag ettermiddag. Dra på oppdagelsesferd – byen har mange flotte bygninger påvirket av både franske, italienske og spanske erobrere. Bli med
på utflukt (mot tillegg) hvor vi får se de viktigste severdighetene som Plaza Mayo og det koselige havneområdet La Boca. Torsdag legger vi til kai i byen Punta del Este i Uruguay som er en luksusresort med fantastiske strender, eksklusive restauranter og hoteller. Dra på oppdagelsesferd, eller nyt en lat dag på stranden. Fredag har vi en dag til sjøs, og kan slappe av. Lørdag
ankommer vi Ilhabela i Brasil, som uten tvil er en av de vakreste stedene langs den brasilianske kysten. Bli med oss på utflukt (mot tillegg) hvor vi får se det beste øya har å tilby med koselige sentrum og Barreiro utsiktspunkt, før vi ender opp på Curral-stranden hvor det blir mulighet til å ta seg en
dukkert for de som ønsker. Om kvelden setter vi kursen mot Rio.

Søndag: Rio de Janeiro Vi spiser frokost på cruisebåten og tar det litt med ro om morgenen før vi går iland. Vi blir hentet av buss som tar oss med til Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor som står og strekker ut hendene for å ønske velkommen, samt «sukkertoppfjellet». Vi besøker begge attraksjoner før vi spiser middag på egenhånd. Vi kjører til flyplassen i Rio, hvor vi går om bord i nattflyet til London som har avgang kl.22,40.

Mandag: London – hjem Etter 11 timer ankommer vi London og får nesten 3 timer før flyet går videre til Oslo. Etter nye 2 timer lander vi kl.17,35 (lokal tid) i Oslo og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Fra 01. januar 2020 blir all sjødrift med MSC Cruises karbonnøytralt – Les mer HER 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*4 frokoster før cruiset
*2 middager før cruiset
*8 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 6 840,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 10 290,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 2 250,-
*Utfluktspakke kr. 690,- (3 timers guiding i Buenos Aires og 3 timers utflukt
i Ilhabela)
Tillegg som blir belastet alle om bord: *”Service Charge” $ 100