Cruise fra Rio de Janeiro til Kristiansand

«….vi skal dra opp på det kjente Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor som står og strekker ut hendene»

Avreisedato: 05. april 2022 | 25 dager | Turpris: 23990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Unik seiling hvor vi krysser Atlanterhavet!

Vi avslutter turen når cruiseskipet legger til kai «hjemme» i Kristiansand

Bli med oss på denne helt unike seilingen og kryss Atlanterhavet på en fantastisk spennende cruisereise. vi starter med 2 netter på hotell i Rio de Janeiro, før vi cruiser langs Brasils kyst med Buzios, Salvador og Maceio som eksotiske stoppesteder før vi setter kursen ut i Atlanterhavet mot Europa. Vi gjør også strandhugg på Madeira, Tenerife, i Cadiz, Lisboa, Vigo, Normandie og Southampton før vi ender opp hjemme i Norge og Kristiansand den siste dagen, hvor vi forlater skipet. Dette blir en unik opplevelse for livet!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev fantastiske Rio de Janeiro

Vi besøker 11 spennende havner underveis!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 23990
Sted: Cruise fra Rio de Janeiro til Kristiansand
Avreisedato: 05. april 2022
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. april 2022

Program

Tirsdag 5. april: Hjem – Paris (Rio de Janeirao) Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs hovedveien opp til Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.16,30. Etter en drøy time lander vi på Schiphol og går videre til Paris flyet. Etter en ny time lander vi i Paris og går om bord i nattflyet til Rio.

Onsdag 6. & torsdag 7. april: Rio Etter 11 timer ankommer vi Rio kl.05,50 onsdag morgen. Her møter vi buss som tar oss med inn til sentrum. Om formiddagen får vi med oss lokalguide og blir tatt med på rundtur i denne fantastiske byen. Vi får bl.a. se få se Copacabana-stranden og Sukkertoppen før vi ender opp på vårt gode hotell beliggende ved stranden i Sao Conrado. Den første kvelden har vi inkludert felles middag, og den andre dagen har vi inkludert frokost, og resten av dagen fri til avslapning og hygge.

Fredag 8. april: Rio – MSC «Preziosa» Frokost på hotellet før vi skal dra opp på det kjente Corcavado-fjellet med statuen av Cristo redentor som står og strekker ut hendene. Etter besøket her kjører vi ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på cruiseskipet «MSC Preziosa» som blir vårt hjem de neste 21 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Lørdag 9. – torsdag 28. april: Om bord på MSC «Preziosa» Lørdag legger vi til kai i Buzios som er kjent som Brasils ”St Tropez”. Med sine brosteinsbelagte gamlebyer og omgitt av 27 strender så er det ikke rart at dette var en favoritt også hos Brigitte Bradot.  Søndag har vi en dag til sjøs og kan slappe av med utsikt over havet. Mandag legger vi til kai i Salvador, som var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 18-hundretallet. Tirsdag legger vi til kai i Maceio. Byen ligger flott til ved havet og har et koselig sentrum. Byen er også omgitt av noen av Brasils vakreste strender. Det er bare å la seg lokke. Etter noen dager med spennende opplevelser i Sør-Amerika legger vi ut på en 6 dagers krysning over Atlanterhavet hvor kursen settes mot Europa. Tirsdag ankommer vi Funchal på blomsterøya Madeira, dra på utflukt til Nonnenes dal, eller ta et glass madeiravin i gamlebyen. Onsdag ankommer vi Tenerife og byen Santa Cruz. Ta en spasertur langs Ramblas som leder deg opp til Plaza de Espania. Besøk en av de gamle kirkene, eller hva med å dra på utflukt til Teide som har en høyde på 3718 meter? Torsdag nyter vi en lat dag til sjøs med gode måltider, bading og hygge.

Fredag ankommer vi Spania og Cadiz, en by som vil overraske de fleste av oss som tar en tur inn til sentrum. Her finner vi en flott gamleby, helt på sydspissen av Europa. Lørdag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd på egenhånd, eller bli med oss på utflukt i denne fantastiske byen. Søndag ankommer vi Vigo helt nordvest i Spania. Byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Men havnen er mest kjent som havnebyen til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk-katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes. Mandag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Tirsdag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie-kysten. Bli med oss på utflukt langs kyststripen, eller utforsk byen og kyststripen på egenhånd. Onsdag ankommer vi sørlige England og Southampton som er kjent for sin sjøfartshistorie. Ta deg en vandretur i byen, og kanskje en tur på en pub for fish and chips, og for de som ønsker det så er det mulig med utflukt til London eller Stonehenge. Torsdag er siste dag til sjøs og vi kan prøve å få gjort det vi ikke har rukket tidligere om bord.

Fredag 29. april: Kristiansand – hjem Vi spiser frokost om bord før vi våkner ”hjemme” i Kristiansand etter å ha vært med på å cruise halve jorden rundt fra Sør-Amerika og hjem, og kan se tilbake på en opplevelse for livet. Her venter bussen for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder, og vi sier farvel til de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster og 1 middag før cruiset
*21 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Rio de Janeiro
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 7 935,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 10 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 300,- (3 timers utflukt i Salvador, 5 timers utflukt på Madeira & 8 timers utflukt langs Normandiekysten) *Drikkepakke Easy kr. 6 510,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)
*Internet om bord 1 enhet surfing kr.1 800,-
*Internet om bord 2 enheter surfing kr.2 900,-
Tillegg som må betales om bord av alle: $ 263 i service charge