Cruise fra Singapore – en orientalsk drøm

Opplev østens perler på et opplevelsesrikt og behagelig cruise fra Singapore denne vinteren!

Avreisedato: 17. januar 2020 | 13 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Opplev orientalske perler på cruise i Østen

På cruise fra Singapore besøker vi Penang, ofte kalt Østens perle…

Bli med oss på et spennende cruise fra Singapore. Turen starter med tre netter i miniputtstaten Singapore. Bli med på guidet rundtur og opplev de mest kjente severdighetene i byen! Sammen med Costa Fortuna skal vi ut på en fantastisk 7-netters cruisereise som tar oss med til vakre og eksotiske destinasjoner underveis. Vi besøker Kuala Lumpur, Penang, Langkawi i Malaysia, og vakre Phuket i Thailand hvor vi ligger til kai i 2 netter. Nyt late dager om bord i varmen med en fantastisk utsikt over havet! Ta deg en dukkert i bassenget, kos deg med god mat- og drikke og utforsk skipets utvalg av aktiviteter! Opplev østen på beste måte denne vinteren med et cruise fra Singapore! 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev Orientalske perler fra cruiseskipet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise fra Singapore
Avreisedato: 17. januar 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 29. januar 2020

Program

Fredag: Hjem – Singapore Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker vi inn på flyet til Doha, avgang kl.16,10. Etter 6 timer lander vi og går om bord i nattflyet til Singapore. Vi blir tatt godt vare på av besetningen og får servert mat om bord.

Lørdag: Singapore Vi får servert mat før vi lander i Singapore kl.14,55 (lokal tid). Her møter vi bussen som tar oss med det siste stykket til vårt hotell, hvor vi skal bo i 3 netter. Vi kan gå ut og spise, eller slappe av på hotellet denne kvelden.

Søndag og mandag: Singapore Vi har inkludert frokost hver morgen. Den første formiddagen blir vi møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en guidet rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene. Vi får bl.a. se Raffles Hotel, Parlamentet, Chinatown osv… Resten av dagen og hele neste dag fri til å utforske byen nærmere på egenhånd, samt kose oss ved bassengkanten på hotellet.

Tirsdag: Singapore – Costa Fortuna Vi spiser frokost og får litt fri. Vi  får utlevert cruisebillettene før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på Costa Cruises cruiseskip «Costa Fortuna» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – tirsdag: Om bord på «Costa Fortuna» Tirsdag ettermiddag og onsdag bruker vi til å gjøre oss kjent om bord på skipet mens vi vinker farvel til Singapore og seiler ut i sjøen mot Malaysia. Torsdag legger vi til kai på Langkawi i Malaysia. Øya står på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sin vakre natur. Utforsk skjærgården, kos deg på en av de vakre strendene eller ta taubanen opp på fjellet og få en fantastisk utsikt over omgivelsene.. Fredag legger vi til kai i Phuket —som er Thailands største øy og kjent for sine flotte, lange sandstrender og kalksteinsklipper. Vi koser oss her hele fredag og lørdag, og det er gode muligheter for å dra på utflukter om det skulle være ønskelig. Søndag ankommer vi Penang, ofte kalt Østens perle. De fantastiske strendene, samt gamlebyen er begge verdt et besøk.Mandag legger vi til kai i Port Klang ved Kuala Lumpur. I dag kan man dra på utflukt inn til sentrum av Kuala Lumpur (mot tillegg). Petronas Twin Tower er symbolet for byen, ellers er det Merdekaplassen og Batugrottene som er noen av de største severdighetene. Om kvelden setter vi igjen kursen mot Singapore.

Tirsdag: I Singapore Vi spiser frokost om bord på cruisebåten og tar det litt med ro om morgenen før vi tar farvel med cruiseskipet etter en opplevelsesrik uke. Vi blir hentet med buss og lokalguide som tar oss med til  “The Gardens by the bay” som er byens nye botaniske hage. Her kan vi gå og se oss rundt i utendørsområdene med «Supertree Grove» som høydepunkt, med trær som er over 50 meter høye. Vi får også tid til å spise middag på egenhånd i Singapore før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Singapore hvor vi går om bord i nattflyet til Doha.

Onsdag: Doha – hjem Vi får servert mat om bord før vi ankommer Doha om morgenen. Her får vi litt ventetid før flyet går videre til Oslo. Etter nye 6 timer lander vi på Gardermoen kl.13,55 og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*3 overnattinger med frokost i Singapore før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Service Charge på cruiseskipet (verdi €70 per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Piu Gusto drikkepakke kr.2100,- (per person)
*Utflukt til Kuala Lumpur kr. 400,- (per person)