Cruise fra Singapore – en orientalsk drøm

Opplev Asia på cruise fra Singapore i vinter!

Avreisedato: 31. januar 2021 | 13 dager | Turpris: 17990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Vintercruise i orientalsk farvann

På cruise fra Singapore besøker vi Penang, ofte kalt Østens perle…

Bli med oss på et spennende cruise fra Singapore. Vi starter turen med 3 netter i miniputtstaten Singapore. Vi skal også være med på et fantastisk 7 netters cruise på RCCL flotte ”Quantum of the Seas” som tar oss med til spennende destinasjoner som Kuala Lumpur, Penang og Malacca i Malaysia, og vakre Phuket i Thailand hvor vi ligger ved kai i 2 netter. I tillegg får vi fine dager om bord hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 Tilbake til reiseoversikt

3 overnattinger i Singapore

Opplev orientalske perler fra cruiseskipet

Reiseleder med fra Norge

Reisefakta

Turpris: 17990
Sted: Cruise fra Singapore
Avreisedato: 31. januar 2021
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 12. februar 2021

Program

Søndag: Hjem – Singapore Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Doha, avgang kl.15,55. Etter 6 timer lander vi i Doha og går om bord i nattflyet til Singapore. Vi får servert mat på flyturen.
Mandag: Singapore Vi lander i Singapore kl.14,55 (lokal tid). Her møter vi bussen som tar oss med det siste stykket til vårt hotell, hvor vi skal bo i 3 netter. Vi kan gå ut og spise, eller slappe av på hotellet denne kvelden.

Tirsdag og onsdag: Singapore Vi har inkludert frokost hver morgen. Den første formiddagen blir vi møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en guidet rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene. Vi får bl.a. se Raffles Hotel, Parlamentet, Chinatown osv… Resten av dagen og hele neste dag fri til å utforske byen nærmere på egenhånd, samt kose oss ved bassengkanten på hotellet.

Torsdag: Singapore – RCCL ”Quantum of the Seas” Vi spiser frokost og får litt fri. Vi får utlevert cruisebillettene før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på Royal Caribbeans cruiseskip «Quantum of the Seas» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Torsdag – torsdag: Om bord på «Quantum of the Seas» Torsdag ettermiddag bruker vi til å gjøre oss kjent om bord mens vi vinker farvel til Singapore og seiler ut i sjøen mot Malaysia. Fredag legger vi til kai på Malacca i Malaysia. Byen er liten og sjarmerende, med rester fra tiden de var under hollandsk, portugisisk og britisk herredømme. Ta deg en vandretur i gamlebyen blandt historiske bygninger, eller dra på en båttur langs elva som går gjennom sentrum. Lørdag legger vi til kai i Port Klang ved Kuala Lumpur. I dag kan man dra på utflukt inn til sentrum av Kuala Lumpur (mot tillegg). Petronas Twin Tower er symbolet for byen, ellers er det Merdekaplassen og Batugrottene som er noen av de største severdighetene. Søndag ankommer vi Penang, ofte kalt Østens perle. De fantastiske strendene, samt gamlebyen er begge verdt et besøk. Mandag legger vi til kai i Phuket —som er Thailands største øy og kjent for sine flotte, lange sandstrender og kalksteinsklipper. Vi koser oss her hele mandag og tirsdag, og det er gode muligheter for å dra på utflukter om det skulle være ønskelig. Om kvelden setter vi igjen kursen mot Singapore. Onsdag har vi en dag til sjøs, og kan gjøre de tingene vi ikke har rukket enda.

Torsdag: I Singapore Vi spiser frokost om bord på cruisebåten og tar det litt med ro om morgenen før vi tar farvel med cruiseskipet etter en opplevelsesrik uke. Vi blir hentet med buss og lokalguide som tar oss med til “The Gardens by the bay” som er byens nye botaniske hage. Her kan vi gå og se oss rundt i utendørsområdene med «Supertree Grove» som høydepunkt, med trær som er over 50 meter høye. Sen ettermiddag tar vi plass i bussen og kjører til flyplassen i Singapore hvor vi går om bord i kveldsflyet til Doha.

Fredag: Doha – hjem Vi ankommer Doha ved midnatt (lokal tid), og går om bord i nattflyet til Oslo. Etter nye 6 timer lander vi på Gardermoen kl.06,35 og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre hjemsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom i Singapore
*3 frokoster
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Service Charge på cruiseskipet (verdi kr.890,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 7 100,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)