Cruise fra Singapore med Koh Samui og Kambodsja

Oppdag en spennende kultur, templer og fantastiske strender på cruise i Asia!

Avreisedato: 21. februar 2020 | 13 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Utforsk orientalske perler på cruise i Asia

Kombiner en avslappende og innholdsrik ferie på cruise fra Singapore!

Bli med oss på et spennende cruise fra Singapore! Vi starter turen med 3 netter i den spennende og innholdsrike miniputtstaten Singapore.  Vi utforsker byen sammen med lokalguide og får blant annet se kjente Gardens by the bay, Raffles Hotel og parlamentet. Sammen med Costa Fortuna skal vi på et fantastisk  7-netters cruise hvor vi får oppleve idylliske perler i østen! På cruise fra Singapore besøker vi paradisøya Koh Samui, Laem Chabang med nærhet til pulserende Bangkok og Pattaya samt spennenede Sihanoukville i Kambodsja! Opplev en fargerik kultur, flotte templer og fantastiske strender! Underveis får vi god tid til å nyte den flotte utsikten over havet, kan ta oss en dukkert i skipets basseng og utforske skipets mange underholningstilbud

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev orientalske perler fra cruiseskipet

7 netterscruise med alle måltider

3 overnattinger i Singapore

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise fra Singapore
Avreisedato: 21. februar 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 04. mars 2020

Program

Fredag: Hjem – Singapore Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn på egenhånd hvor vi møter reiselederen. Her sjekker vi inn på flyet til Doha, avgang kl.15,55. Etter 6 timer lander vi i Doha og går om bord i nattflyet til Singapore. Vi blir tatt godt vare på av besetningen og får servert mat om bord.

Lørdag: Singapore Vi får servert mat før vi lander i Singapore kl.14,55 (lokal tid). Her møter vi bussen som tar oss med det siste stykket til vårt hotell, hvor vi skal bo i 3 netter. Vi kan gå ut og spise, eller slappe av på hotellet denne kvelden.

Søndag og mandag: Singapore Vi har inkludert frokost hver morgen, samt felles middag en kveld. Den første formiddagen blir vi møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en guidet rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene. Vi får bl.a. se Raffles Hotel, Parlamentet og Chinatown. Resten av dagen og hele neste dag fri til å utforske byen nærmere på egenhånd, samt kose oss ved bassengkanten på hotellet.

Tirsdag: Singapore – Costa Fortuna Vi spiser frokost og får litt fri. Vi  får utlevert cruisebillettene før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på Costa Cruises cruiseskip «Costa Fortuna» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – tirsdag: Om bord på «Costa Fortuna» Tirsdag ettermiddag og onsdag bruker vi til å gjøre oss kjent om bord på skipet mens vi vinker farvel til Singapore og seiler mot Thailand. Torsdag legger vi til kai på paradisøya Koh Samui i Thailand. Dra på en vakker strand, gå på oppdagelsesferd i byen vi ligger i eller spis et godt måltid. Fredag legger vi til kai i Laem Chabang — her kan du bli med på utflukt til Bangkok med reiseleder og lokalguide (mot tillegg), du kan ta deg en utflukt på egenhånd til det flotte tempelet Sanctuary of Truth, eller hva med et besøk i strandbyen Pattaya? Vi ligger til kai her hele lørdag, også før vi setter kursen mot Kambodsja. Søndag ankommer vi Sihanoukville, hvor det blir mulighet til å bli med reiseleder og lokalguide på guiding i byen, landsbygda og en liten strandtur (mot tillegg). Deilige strender og gode shoppingmuligheter er noen av stikkordene her. Om kvelden setter vi igjen kursen mot Singapore, og får hele mandag til avslapning og hygge på skipet før vi møtes til siste middag om kvelden.

Tirsdag: I Singapore Vi spiser frokost om bord på cruisebåten og tar det litt med ro om morgenen før vi tar farvel med cruiseskipet etter en opplevelsesrik uke. Vi blir hentet med buss og lokalguide som tar oss med til  “The Gardens by the bay”, som er byens nye botaniske hage. Her kan vi gå og se oss rundt i utendørsområdene med «Supertree Grove» som høydepunkt, med trær som er over 50 meter høye. Vi har også inkludert felles middag i Singapore før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Singapore hvor vi går om bord i nattflyet til Doha.

Onsdag: Doha – hjem Vi får servert mat om bord før vi ankommer Doha om morgenen. Her får vi litt ventetid før flyet går videre til Oslo. Etter nye 6 timer lander vi på Gardermoen kl.13,55.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom i Singapore
*3 frokoster & 2 middager i Singapore
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Service Charge på cruiseskipet (verdi €70 per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 3 600,-
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 2 100,- (per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)
* Utfluktspakke kr. 1 100,- (12 timers utflukt til Bankgkok med lunsj + 5 timers utflukt i Sihanoukville).
Tillegg som betales om bord av alle:
*Visum til Kambodsja $ 50,-