Cruise fra Singapore med Vietnam & Thailand

«….Nha Trang i Vietnam. Byen er kjent for sine fantastiske strender med turkist vann»

Avreisedato: 15. februar 2024 | 13 dager | Turpris: 23490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Opplev Asias perler!

Vi bor 1 natt i Singapore før cruiset

Bli med oss på et spennende cruise fra Singapore. Vi starter turen med en natt i miniputtstaten Singapore, med Gardens by the bay og Raffles Hotel som noen av høydepunktene. Vi skal også være med på et fantastisk 9 netters cruise som tar oss med til orientalske perler som Nha Trang og Ho Chi Min i Vietnam, og avslutter med  Laem Chabang – hvor vi ligger til kai i 2 dager og får mulighet til å dra til Thailands pulserende hovedstad Bangkok. Vi får også tid til å nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev orientalske perler fra cruiseskipet

Buddhistiske templer og deilige sandstrender

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 23490
Sted: Cruise fra Singapore med Vietnam og Thailand
Avreisedato: 15. februar 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 27. februar 2024

Program

Torsdag: Hjem – Singapore Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 mot Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Doha, avgang kl.14,50. Etter 6 timer lander vi i Doha og går om bord i nattflyet til Singapore. Vi blir tatt godt vare på av besetningen og får servert mat om bord.

Fredag: Singapore Vi får servert mat før vi lander i Singapore kl.14,55 (lokal tid). Her møter vi bussen som tar oss med det siste stykket til vårt hotell, hvor vi skal bo den første natta.  Kveldstimene fri til avslapning.

Lørdag: Singapore – RCCL «Spectrum of the Seas» Vi spiser frokost på hotellet før vi blir møtt av lokalguide som tar oss med på en rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene. Vi får bl.a. se Raffles Hotel og Parlamentet. Rundeturen avsluttes på cruisehavnen i Singapore. Her sjekker vi inn på Royal Caribbeans «Spectrum of the Seas» som blir vårt hjem de neste 9 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Søndag – Mandag: Om bord på «Spectrum of the Seas» Søndag ligger vi ved kai i Singapore frem til lunsj før vi kaster loss og vinker farvel for denne gang. Mandag har vi en dag til sjøs og benytter tid til å utforske skipet nærmere. Tirsdag legger vi til kai i Nha Trang i Vietnam. Byen er kjent for sine fantastiske strender med turkist vann, eller hva med å utforsk de antikke Po Nagar Cham-tårnene med historie tilbake til 700-tallet? Onsdag legger vi til kai i Phu My som er cruisehavnen til Ho Chi Min (tdiligere Saigon). Her kan de som ønsker bli med på heldagsutflukt til den fargerike og pulserende hovedstaden Ho Chi Min, mens vi også får høre den interessante historien (mot tillegg). Torsdag har vi en avslappende dag om bord, og nyter den gode temperaturen og utsikten over havet. Fredag og lørdag ligger vi i Laem Chabang i Thailand. Den første dagen er det mulig å kjøpe seg en utflukt til hovedstaden Bangkok, eller du kan ta deg en utflukt på egenhånd til strandbyen Pattaya? Den andre formiddagen kan de som ønsker bli med på en utflukt til det flotte tempelet Sanctuary of Truth (mot tilllegg), før skipet om ettermiddagen setter kursen tilbake mot Singapore. Søndag har vi stødig kurs mot Singapore, og får hele dagen til avslapning og hygge på skipet før vi møtes til turens siste middag om kvelden.

Mandag: I Singapore Vi spiser frokost om bord  før vi tar farvel med cruiseskipet etter en opplevelsesrik uke. Vi blir hentet med buss som først tar oss med til Chinatown, hvor det blir tid til lunsj samt å se seg rundt. Etter besøket her fortsetter vi til “The Gardens by the bay”, som er byens nye botaniske hage. Her kan vi se oss rundt i utendørsområdene med «Supertree Grove» som høydepunkt, med trær som er over 50 meter høye. Vi avslutter dagen med  besøk på Sentosa hvor vi kan se oss rundt og spise middag på egenhånd før vi kjører til flyplassen i Singapore hvor vi går om bord i nattflyet til Doha.

Tirsdag: Doha – hjem Vi får servert mat om bord før vi ankommer Doha om morgenen. Her går vi videre til Osloflyet. Etter nye 7 timer lander vi på Gardermoen kl.13,20 (lokal tid). Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*9 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Service Charge på cruiseskipet (verdi kr. 1195,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 6 800,-
*Utvendig lugar kr. 1 990,-
*Balkonglugar kr. 5 890,-
*Deluxe drikkepakke på cruiset kr. 6 900 ,-
*Utfluktspakke kr. 950,- (8 timers til Ho Chi Min og 3 timer til Sancutary of Truth)