Cruise fra Singapore – Den Orientalske drømmen

Avreisedato: 24. februar 2019 | 12 dager | Turpris: 15490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Den orientalske drømmen på cruise fra Singapore

“Vi besøker Penang med vakre strender på cruise fra Singapore”

Bli med oss på et spennende cruise fra Singapore. Vi starter og avslutter turen med 1 natt i miniputtstaten Singapore. Vi skal også være med på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til spennende destinasjoner underveis. Vi besøker Kuala Lumpur, Penang, Langkawi i Malaysia, og vakre Phuket i Thailand hvor vi ligger til kai i 2 netter. I tillegg får vi fine dager om bord hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget og spise god mat- og drikke. Opplev østen på en spennende cruisereise med Dag Aasbø Travel denne vinteren og få minner for livet!

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev Asia fra cruiseskipet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15490
Sted: Cruise fra Singapore
Avreisedato: 24. februar 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 07. mars 2019

Program

Søndag: Hjem – Singapore Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn hos Qatar Airwyas, avgang kl.16,30. Etter   6 timer lander vi i Doha og går om bord i nattflyet til Singapore. Vi blir tatt godt vare på av besetningen og får servert mat om bord.

Mandag: Singapore Vi får servert mat før vi lander i Singapore kl.14,55 (lokal tid). Her møter vi bussen som tar oss med det siste stykket til vårt hotell. Vi kan gå ut og spise, eller slappe av på hotellet denne kvelden.

Tirsdag: Singapore Vi spiser frokost og får litt fri. Vi kan ta oss en dukkert i bassenget på hotellet og får utlevert cruisebillettene før vi kjører ned til cruisehavnen før lunsj. Her sjekker vi inn på Costa Cruises cruiseskip «Costa Fortuna» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss interessante foredrag rundt om på skipet                                                                                                                    

Tirsdag – tirsdag: Om bord på «Costa Fortuna» Tirsdag ettermiddag og hele onsdag bruker vi til å gjøre oss kjent om bord på skipet mens vi vinker farvel til Singapore og seiler ut i sjøen mot Malaysia. Torsdag ankommer vi øya Langkawi i Malaysia som er nok en paradisøy med vakre sandstrender og et fantastisk klima. Fredag legger vi til kai i Phuket —som er Thailands største øy og kjent for sine flotte, lange sandstrender og kalksteinsklipper. Vi koser oss her hele fredag og lørdag, og det er gode muligheter for å dra på utflukter om det skulle være ønskelig. Søndag ankommer vi Penang, ofte kalt Østens perle. De fantastiske strendene, samt gamlebyen er begge verdt et besøk. Mandag legger vi til kai i Port Klang ved Kuala Lumpur. I dag kan man enten nyte dagen om bord, dra på en utflukt til sentrum av Kuala Lumpur. Petronas Twin Tower er symbolet for byen, ellers er det Merdekaplassen og Batugrottene som er noen av de største severdighetene. Om kvelden setter vi igjen kursen mot Singapore.

Tirsdag: I Singapore Vi spiser frokost om bord på cruisebåten før vi tar farvel med cruiseskipet etter en opplevelsesrik uke. Vi blir hentet med buss og lokalguide på cruisehavnen som tar oss med på en guidet rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene. Vi får se kjente Raffles Hotel, Parlamentet, Chinatown osv… Rundturen ender opp på vår hotell hvor vi skal bo den siste natten.

Onsdag: Singapore – Doha Vi spiser frokost på hotellet og får formiddagen fri. Om ettermiddagen blir vi hentet med buss og guide og blir tatt med til “The Gardens by the bay” som er byens nye botaniske hage. Her kan vi gå og se oss rundt i utendørsområdene med «Supertree Grove» som høydepunkt, med trær som er over 50 meter høye. Vi avslutter på flyplassen i Singapore hvor vi går om bord i kveldsflyet til Doha.

Torsdag: Doha – hjem Vi får servert mat om bord før vi ankommer Doha, og går videre til Osloflyet. Etter nye 7 timer lander vi på Gardermoen kl.06,10 og tar farvel med reiselederen og de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger i delt dobbeltrom i Singapore
*2 frokoster i Singapore
*7 netters cruise med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Service Charge på cruiseskipet (verdi €70 per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 600,- (inkluderer en 7 timers utflukt i Kuala Lumpur by med guiding og fritid)
*Drikkepakke kr. 2 100,-