Cruise fra Singapore med Vietnam & Thailand

«…….har vi inkludert en utflukt til det flotte tempelet Sanctuary of Truth»

Avreisedato: 22. februar 2023 | 14 dager | Turpris: 26990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Opplev Asias perler!

Vi bor 2 netter i Singapore etter cruiset

Bli med oss på et spennende cruise fra Singapore. Vi skal også være med på et fantastisk 9 netters cruise som tar oss med til orientalske Perler Nha Trang og Ho Chi Min i Vietnam, og avslutter med  Laem Chabang – hvor vi ligger til kai i 2 dager og får mulighet til å dra til Thailands pulserende hovedstad Bangkok. Vi får også tid til å nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv. Vi avslutter turen med to netter i miniputtstaten Singapore, med Gardens by the bay og Raffles Hotel som noen av høydepunktene.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Balkonglugar inkludert i prisen!

Opplev orientalske perler fra cruiseskipet

Buddhistiske templer og deilige sandstrender

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 26990
Sted: Cruise fra Singapore
Avreisedato: 22. februar 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. mars 2023

Program

Onsdag: Hjem – Singapore Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 mot Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.18,20. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går om bord i nattflyet til Singapore. Vi blir tatt godt vare på av besetningen og får servert mat om bord.

Torsdag: Singapore – RCCL «Spectrum of the Seas» Vi lander i Singapore kl.17,00 og blir møtt av buss som tar oss med direkte til cruisehavnen i Singapore. Her sjekker vi inn på Royal Caribbeans «Spectrum of the Seas» som blir vårt hjem de neste 9 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Fredag – lørdag: Om bord på «Spectrum of the Seas» Fredag ligger vi ved kai i Singapore frem til lunsj før vi kaster loss og vinker farvel for denne gang. Lørdag har vi en dag til sjøs og benytter tiden til å utforske skipet nærmere. Søndag legger vi til kai i Nha Trang i Vietnam. Byen er kjent for sine fantastiske strender med turkist vann, eller hva med å utforske de antikke Po Nagar Cham-tårnene med historie tilbake til 700-tallet? Mandag legger vi til kai i Phu My som er cruisehavnen til Ho Chi Min (tidligere Saigon). Her har vi inkludert heldagsutflukt og blir tatt med på en reise i denne fargerike og pulserende hovedstaden, mens vi også får høre den interessante historien. Tirsdag har vi en avslappende dag om bord, og nyter den gode temperaturen og utsikten over havet. Onsdag og torsdag ligger vi ved kai i Laem Chabang i Thailand. Den første dagen er det mulig å kjøpe seg en utflukt til hovedstaden Bangkok, eller du kan ta deg en utflukt på egenhånd til strandbyen Pattaya? Den andre formiddag har vi inkludert en utflukt til det flotte tempelet Sanctuary of Truth, før skipet om ettermiddagen setter kursen tilbake mot Singapore. Fredag har vi stødig kurs mot Singapore, og får hele dagen til avslapning og hygge på skipet før vi møtes til turens siste middag om kvelden.

Lørdag, søndag og mandag: I Singapore Vi spiser frokost om bord  før vi tar farvel med cruiseskipet etter en opplevelsesrik uke. Her møter vi lokalguide som tar oss med på en rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene. Vi får bl.a. se Raffles Hotel, Parlamentet og Chinatown. Rundturen avsluttes ved vårt hotell, hvor vi skal bo de 2 siste nettene.  Søndag har vi hele dagen fri til avslapning og hygge i Singapore. Mandag har vi fri om formiddagen før vi blir hentet med buss og lokalguide som tar oss med til  “The Gardens by the bay”, som er byens flotte botaniske hage. Her kan vi se oss rundt i utendørsområdene med «Supertree Grove» som høydepunkt, med trær som er over 50 meter høye. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Singapore hvor vi går om bord i nattflyet til Frannkfurt, avgang kl.23,55.

Tirsdag: Frankfurt – hjem Vi får servert mat om bord før vi ankommer Frankfurt om morgenen. Her går vi videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.09,05 (lokal tid). Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*2 overnattinger i delt dobbeltrom
*2 frokoster i Singapore
*9 netters cruise i delt balkonglugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Service Charge på cruiseskipet (verdi kr. 1195,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 7 920,-