Cruise fra Stockholm til Middelhavet

Reis fra Skandinavisk farvann og oppdag flotte havner og byer på vei mot Middelhavets varme klima denne høsten!

Avreisedato: 31. august 2019 | 14 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Cruise fra Stockholm til varmere klima

«Vi besøker en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa”

Bli med oss på cruise fra Stockholm når vi reiser fra kjølige høstmorgener i Skandinavisk farvann mot varmere klima! Våkne opp til en deilig fransk frokost på den spennende Normandiekysten! Fra Normandie går turen videre til vakre Lisboa og avsluttes med Middelhavets varme og deilige klima. Vi bor godt om bord i Costa Cruises flotte skip Costa Magica under hele turen.  Om bord cruiseskipet kan vi kose oss med god mat og underholdning. På denne cruisereisen besøker vi København, havnebyen Lijmuden i Nederland, Harwich, Le Havre, Vigo i Spania, Lisboa, Barcelona og Marseilles! Bli med på et fantastisk cruise fra Stockholm denne høsten!

NB! KUN utvendig lugar tilgjengelig. 1 795,- blir automatisk lagt til per deltaker ved bestilling!

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet!

13 netterscruise med alle måltider

Spennende seilas fra Stockholm til Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise fra Stockholm til Middelhavet
Avreisedato: 31. august 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 13. september 2019

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Bussen starter fra Gardermoen kl.10,00 og kjører via Oslo. Herfra videre over Ørje til Sverige og videre forbi Karlstad til Stockholm. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Magica» som blir vårt hjem de neste 13 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Søndag – fredag: Om bord på Costa Magica Søndag ligger vi til kai i Stockholm om formiddagen frem til vi kaster loss utpå ettermiddagen. Resten av dagen nyter vi utseilingen gjennom den vakre skjærgården i Stockholm fra dekk, eller vi kan gjøres oss bedre kjent på skipet. Mandag har vi en hel dag til sjøs, og koser oss med god mat. Tirsdag ankommer vi kongens by – København. Vi kan dra inn til Nyhavn og spise en god lunsj, eller ta oss en tur på Strøget. Onsdag har vi en dag til sjøs og kan lade batteriene til noen aktive dager som ligger foran oss. Torsdag ankommer vi Ijmuiden som er havnebyen til Amsterdam. Her kan vi dra inn til sentrum av byen hvor vi kan besøke Rijksmuseum eller ta oss en kanalbåttur, eller vi kan bare slappe av i Ijmuiden. Fredag ankommer vi sørlige England og Harwich som er kjent for sin sjøfartshistorie. Byen har trange gater, historiske bygninger og museer, og for de som ønsker det så er det mulig med utflukt til London eller Cambridge (utflukter kjøpes om bord). Lørdag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Bli med oss på utflukt langs kyststripen, eller utforsk byen og kyststripen på egenhånd. Søndag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Mandag ankommer vi Vigo helt nordvest i Spania, byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Men havnen er mest kjent som havnebyen til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes.  Tirsdag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd på egenhånd, eller bli med oss på utflukt i denne fantastiske byen. Onsdag har vi en dag til sjøs, stå opp tidlig om du ønsker, og gå ut på dekk når vi seiler gjennom Gibraltar stredet og kan se Spania og Gibraltar på den ene siden og Marokko på den andre siden av skipet. Resten av dagen nyter vi om bord. Torsdag ankommer vi Barcelona ved lunsjtider og blir liggende til kvelden. Ta deg en vandretur i den koselige gamlebyen, spis en god porsjon med tapas, og se på folkelivet. Kanskje kan det lokke med ett siste bad på den flotte  Middelhavsstranden som ligger like ved sentrum.

Fredag: Marseilles – hjem Vi ankommer Marseilles og tar plass i bussen som venter for å ta oss med til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,35. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen, og tar farvel med reiselederen og de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*13 netters cruise med alle måltider
*”Service Charge” på cruiseskipet (verdi € 130,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 590,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 950,- (Inkluderer 3 timers guiding i buss med lokalguide i Lisboa & 7 timers utflukt langs Normandie kysten med besøk på det norske minnesmerket samt den amerikanske kirkegården)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 3 900,-