Cruise fra Venezia med Korfu og Montenegro

Oppdag havner i Hellas, Montenegro, Kroatia og Italia på cruise fra Venezia!

Avreisedato: 08. oktober 2020 | 9 dager | Turpris: 10890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Opplev skjulte perler på cruise fra Venezia 

På cruise fra Venezia besøker vi 6 ulike destinasjoner!

Bli med oss på et spennende cruise i Middel- og Adriaterhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise som tar oss med til 6 spennende destinasjoner vakkert dandert langs Middel- og Adriaterhavskysten. Noen av stoppene er Korfu i Hellas, vakre Kotor i Montenegro og Dubrovnik i Kroatia. Vi har det godt om bord, mens vi hver dag våkner opp på nye destinasjoner. Vi nyter utsikten over havet, tar oss en dukkert i bassenget og blir underholdt rundt om på skipet. 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev Adriaterhavets perler

Reiseleder med på hele cruiset

Reisefakta

Turpris: 10890
Sted: Cruise i Adriaterhavet
Avreisedato: 08. oktober 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. oktober 2020

Program

Torsdag: Hjem – Venezia Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltakere langs E18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord flyet til Frankfurt, avgang kl.13,15. Etter 2 timer lander vi og går videre til Veneziaflyet. Etter en ny drøy time lander vi kl.1740. Herfra kjører vi til vårt hotell ikke langt fra flyplassen. Felles middag om kvelden.

Fredag: Venezia – «MSC Lirica» Vi spiser frokost, og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi om bord på MSC sitt cruiseskip «MSC Lirica» som blir vårt hjem den neste uken. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar ca. 1550 gjester. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, og blir underholdt rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «MSC Lirica» Lørdag legger vi til kai i Dubrovnik i Kroatia som ofte blir kalt Adriaterhavets perle. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby som absolutt er verdt et besøk. Hva med å dra på en av de vakre strendene i nærheten? Søndag legger vi til kai på Korfu. Her speiler de hvitkalkede landsbyene seg i det azurblå havet. Grønne olivelunder og lukten av sypresser vil alle bidra til uforglemmelige minner. Nyt dagen på stranden, eller sett deg ned på en lokal taverna og utforsk øyas rike historie – valget er ditt. Mandag legger vi til kai i Argostoli. Ta deg en vandretur i denne typisk greske byen, dra til en vakker strand, eller besøk den flotte grotten Dhrogarati ca. 2 mil unna. Tirsdag legger vi til kai i Kotor i Montenegro. De krokete gatene, romerske kirker og en gamleby med historie fra middelalderen gjør dette til et flott stopp. Onsdag ankommer vi Split i Kroatia som med sin fantastiske gamleby lokker oss til å ta en vandretur i de historiske gatene. Torsdag legger vi til kai på i den Italienske havnebyen Trieste – ta deg en vandretur og besøk en av de mange piazzane som byen er kjent for, eller ta deg en tur opp til San giusto for fantastisk utsikt over byen og Adriaterhavet.

Fredag: Italia – hjem  Frokost om bord før vi går i land i Venezia. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Vi sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.10,45. Etter en drøy time lander vi og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi i Norge kl.15,00 og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting i delt dobbeltrom før cruiset
*1 frokost og 1 middag før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 4 640,-
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 8190,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr.15 390,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 1 960,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke øl/vin/mineralvann/enkle drinker med pris opp til €6 på barmenyen om bord)
*Utfluktspakke kr. 800,- (2 timers guidet utflukt i Split samt 5 timers guidet utflukt i Kotor og til Budva)
Tillegg som blir belastet alle om bord: *Service Charge € 70,-