Cruise fra Venezia med Hellas & Adriaterhavets perle Dubrovnik

“…legger vi til kai på den greske idyllen Mykonos, en av Hellas mest populære øyer”

Avreisedato: 18. oktober 2018 | 9 dager | Turpris: 9995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Bli med oss på et spennende cruise i Adriater- og Middelhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise som tar oss med til 5 spennende destinasjoner vakkert dandert langs Adriater- og Middelhavskysten. Før cruiset har vi inkludert en overnatting i strandbyen Lido di Jesolo like utenfor Venezia. Vi har det godt om bord, mens vi våkner opp på nye destinasjoner. Vi nyter utsikten over havet, tar oss en dukkert i bassenget osv..

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Besøk i Adriaterhavets perle Dubrovnik!

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9995
Sted: Cruise Adriater- & Middelhavet
Avreisedato: 18. oktober 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 26. oktober 2018

Program

Torsdag: Hjem – Lido di Jesolo Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her går vi om bord i flyet til Wien kl.13,55. Etter 2,5 timer lander vi i Wien og går videre til Venezia-flyet. Etter en time lander vi i Venezia og tar plass i bussen som tar oss til Lido di Jesolo hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag.

Fredag: Lido di Jesolo – «MSC Lirica» Vi spiser frokost, og får litt tid før vi drar til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi om bord på MSC Cruises cruiseskip «MSC Lirica» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «MSC Lirica» Lørdag ankommer vi den Italienske byen Bari, hvor vi kan utforske middelalderarkitekturen i gamlebyen.  Søndag har vi en dag til sjøs og kan bruke dagen til å gjøre oss bedre kjent om bord, nyte utsikten over Adriater- og Middelhavet. Mandag legger vi til kai på den greske idyllen Mykonos, en av Hellas mest populære øyer. Gå en tur i byen, og utforsk de krokete gatene som er omgitt av de typiske hvite husene. Gatene er som en labyrint som ble bygget slik for å unngå piratangrep i gamle dager. Tirsdag legger vi til kai i Heraklion på Kreta som med sine utrolige festninger, flotte marked og sin gamleby med små trange gater gjør dagen til en perfekt havnedag. Onsdag legger vi til kai på Korfu. Her speiler de hvitkalkede landsbyene seg i det azurblå havet. Grønne olivelunder og lukten av cypresser vil alle bidra til uforglemmelige minner. Nyt dagen på stranden eller sett deg ned på en lokal taverna og utforsk øyas rike historie – valget er ditt. Torsdag legger vi til kai i Dubrovnik i Kroatia som ofte blir kalt Adriaterhavets perle. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby som absolutt er verdt et besøk, eller hva med å dra på en av de vakre strendene og dyppe tærne i havet?

Fredag: Venezia – Hjem Frokost om bord før vi går i land i Venezia. Her blir vi møtt av buss som tar oss direkte til flyplassen. Vi sjekker inn på flyet til Zürich, avgang kl.14,50. Etter 1 time lander vi i Zürich og går videre til Oslo-flyet. Etter nye 2 timer lander vi på Oslo Lufthavn Gardermoen kl.19,00 hvor vi tar farvel med reiselederen og de andre turdeltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost og 1 middag før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 790,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 1 680,-
*”Service Charge” på cruisebåten € 70,- (obligatorisk, betales direkte om bord på skipet)