Cruise fra Venezia med Korfu & Dubrovnik

Oppdag havner i Hellas, Montenegro, Kroatia og Italia på cruise fra Venezia!

Avreisedato: 02. mai 2019 | 9 dager | Turpris: 8995

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Opplev skjulte perler på cruise fra Venezia 

“I Zadar finner vi en vakker gamleby, omkranset av Adriaterhavet”

Bli med oss på et spennende cruise fra Venezia til Middel- og Adriaterhavet! Vi starter cruisereisen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise som tar oss med til 5 spennende destinasjoner vakkert dandert langs kysten til Middel- og Adriaterhavet. Med cruiseskipet  skal vi besøke den italienske byen Bari, Korfu, Kotor, Dubrovnik og Zaldar i Kroatia. Før ‘vi kaster loss’ har vi inkludert en overnatting i den flotte byen Montechiari like utenfor Venezia . Vi har det godt om bord, mens vi hver dag våkner opp på nye destinasjoner. Vi nyter utsikten over havet, tar oss en dukkert i bassenget og kan kose oss med god underholdning underveis.

 

Tilbake til reiseoversikt

Nyt den fantastiske utseilingen fra Venezia!

7 netterscruise med alle måltider

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8995
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 02. mai 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 10. mai 2019

Program

Torsdag: Hjem – Italia Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen og de andre deltagerne. Her sjekker vi inn på flyet til Wien, avgang kl.14,00. Etter 1,5 time lander vi i Østerrike og går videre til Veneziaflyet. Etter nye 1,5 timer lander vi i Italia kl.18,25, og blir tatt med til vårt hotell som ligger utenfor Venezia. Vi samles til felles middag.

Fredag: Italia – «Costa Victoria» Vi spiser frokost og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruiseterminalen.Her går vi om bord på Costa Cruises cruiseskip «Costa Victoria» som blir vårt hjem den neste uken. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar ca. 1700 gjester. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, kan ta en dukkert i bassenget, og blir underholdt rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «Costa Victoria» Lørdag tilbringer vi dagen til sjøs mens vi seiler ned gjennom Adriaterhavet. Vi gjør oss bedre kjent om bord, og nyter utsikten. Søndag ankommer vi den Italienske byen Bari, hvor vi kan utforske middelalderarkitekturen i gamlebyen. Mandag legger vi til kai på Korfu. Her speiler de hvitkalkede landsbyene seg i det azurblå havet. Grønne olivelunder og lukten av cypresser vil alle bidra til uforglemmelige minner. Nyt dagen på stranden, eller sett deg ned på en lokal taverna og utforsk øyas rike historie – valget er ditt. Tirsdag legger vi til kai i Kotor i Montenegro. De krokete gatene, romerske kirker og en gamleby med historie til middelalderen gjør dette til et flott stopp. Onsdag legger vi til kai i Dubrovnik i Kroatia som ofte blir kalt Adriaterhavets perle. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby som absolutt er verdt et besøk, eller hva med å dra på en av de vakre strendene og dyppe tærne i havet? Torsdag legger vi til kai i Zadar i Kroatia. Gamlebyen er vakker og ligger omkranset av Adriaterhavet. Vi kan gå på oppdagelsesferdi de krokete gatene, og sette oss ned å nyte et godt måltid.

Fredag: Italia – Hjem Frokost om bord før vi går i land i Venezia. Her blir vi tatt med til flyplassen hvor vi sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.10,35. Etter 1,5 time lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 1,5 time lander vi på Gardermoen kl.15,05 og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost og middag før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
*”Service Charge” på cruisebåten verdi €70

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (begreset antalll)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 890,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 100,-
*Utfluktspakke kr. 750,- (4 timers guidet utflukt på Korfu samt 2 timers guidet utflukt i Dubrovnik)