Cruise fra Venezia til Kroatia og Hellas

“…legger vi til kai på den greske idyllen Argosti, som ligger på øya Kefalonia”

Avreisedato: 11. oktober 2018 | 9 dager | Turpris: 10995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Fantastisk cruise fra Venezia til Kroatia og Hellas

Bli med oss på et spennende høstcruise i Middel- og Adriaterhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise som tar oss med til 6 spennende destinasjoner vakkert dandert langs Adriater- og Middelhavskysten. Før cruiset har vi inkludert en overnatting i vinlandsbyen Soave. Vi har det godt om bord, mens vi hver dag våkner opp på nye destinasjoner. Vi besøker flere destinasjoner under reisen, deriblant Kefalonia, Korfu, Montenegro, og Dubrovnik. Om bord kan vi nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget og oppleve  cruiseskipets ulike tilbud av underholdning. 

 

Tilbake til reiseoversikt

7 netters cruise

Besøk i Adriaterhavets perle -Dubrovnik

Lite og intimt cruiseskip

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10995
Sted: Cruise Middelhavet
Avreisedato: 11. oktober 2018
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 19. oktober 2018

Program

Torsdag: Hjem – Soave Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltagere langs E18 frem til Torp. Her går vi om bord i flyet til Bergamo kl.10,00. Etter 2,5 timer lander vi i Italia, og blir tatt med til vinbyen Soave hvor vi skal bo denne natten. Litt fri om ettermiddagen før vi samles til felles middag.

Fredag: Soave – «Costa neoRiviera» Vi spiser frokost, og får litt tid før vi drar til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi om bord på Costa Cruises cruiseskip «Costa neoRiviera» som blir vårt hjem den neste uken. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar ca. 1000 gjester. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og blir underholdt rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «Costa neoRiviera» Lørdag ankommer vi den Italienske byen Bari, hvor vi kan utforske middelalderarkitekturen i gamlebyen.  Søndag ankommer vi den greske idylen Argosti på øya Kefalonia. Sjøen er krystallklar, og strandpromenaden med palmer og fantastisk mosaikk lokker oss. Mandag legger vi til kai på Korfu. Her speiler de hvitkalkede landsbyene seg i det azurblå havet. Grønne olivelunder og lukten av cypresser vil alle bidra til uforglemmelige minner. Nyt dagen på stranden, eller sett deg ned på en lokal taverna og utforsk øyas rike historie – valget er ditt. Tirsdag legger vi til kai i Kotor i Montenegro. De krokete gatene, romerske kirker og en gamleby med historie til middelalderen gjør dette til et flott stopp. Onsdag legger vi til kai i Dubrovnik i Kroatia som ofte blir kalt Adriaterhavets perle. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby som absolutt er verdt et besøk, eller hva med å dra på en av de vakre strendene og dyppe tærne i havet? Torsdag legger vi til kai i Italienske Trieste, som har en spennende historie og arkitektur på grunn av sine skiftende herskere oppgjennom historien. Byen ligger med flott utsikt over Adriaterhavet, og i følge ryktene serveres Italias beste kaffe her.

Fredag: Venezia – Hjem Frokost om bord før vi går i land i Venezia. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Vi sjekker inn på flyet til Brussel, avgang kl.12,30. Etter 1,5 time lander vi i Brussel og går videre til Osloflyet. Etter en nye 1,5 time lander vi på Gardermoen kl.17,10 og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost og middag før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
*”Service Charge” på cruisebåten verdi €70

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 1 855,-
*Balkonglugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 100,-