Cruise fra Venezia til Kroatia og Hellas

Costa Luminosa tar deg med til spennende havner i Adriater- og Middelhavet!

Avreisedato: 18. oktober 2019 | 9 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Fantastisk cruise fra Venezia til Kroatia og Hellas

”vi legger til kai i Dubrovnik i Kroatia, ofte kalt Adriaterhavets perle”

Bli med oss på et spennende høstcruise i Middel- og Adriaterhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise som tar oss med til 5 spennende destinasjoner vakkert dandert langs Adriater- og Middelhavskysten. Før cruiset har vi inkludert en overnatting i Brescia. Vi har det godt om bord, mens vi hver dag våkner opp på nye destinasjoner. Underveis skal vi besøke Trieste, Dubrovnik, Katakolon, Pireus ved Athen og Bari . Om bord kan vi nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget og oppleve cruiseskipets ulike tilbud av underholdning. Bli med på cruise fra Venezia med Costa Luminosa og utforsk spennende havner og destinasjoner!

NB! KUN balkonglugar tilgjengelig. 2 245,- blir automatisk lagt til per deltaker ved bestilling!

Tilbake til reiseoversikt

 

Reiseleder er med på hele turen

1 natt i Brescia før avreise med Costa Luminosa

Vi besøker 5 ulike havner!

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise i Adriaterhavet
Avreisedato: 18. oktober 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 26. oktober 2019

Program

Fredag: Hjem – Brescia Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltagere langs E18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Milano kl.13,10. Etter 2,5 timer lander vi i Italia, og blir tatt med til utkanten av Brescia hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag: Brescia – «Costa Luminosa» Vi spiser frokost, og får litt tid før vi drar til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi ombord på Costa Cruises cruiseskip «Costa Luminosa» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og blir underholdt rundt om på skipet.

Lørdag – lørdag: Om bord på «Costa Luminosa» Søndag legger vi til kai i Italienske Trieste, som har en spennende historie og arkitektur grunnet sine skiftende herskere opp gjennom historien. Byen ligger med flott utsikt over Adriaterhavet, og i følge ryktene serveres Italias beste kaffe her. Mandag legger vi til kai i Dubrovnik i Kroatia som ofte blir kalt Adriaterhavets perle. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby som absolutt er verdt et besøk, eller hva med å dra på en av de vakre strendene og dyppe tærne i havet? Tirsdag ankommer vi den greske idylen Argosti på øya Kefalonia. Sjøen er krystallklar, og strandpromenaden med palmer og fantastisk mosaikk lokker oss. Onsdag legger vi til kai i Pireus som er havnebyen til Athen. Dra på en vandretur i Pireus eller ta en dukkert på stranden. Eller hva med å bli med på utflukt inn til Athen for å få se Hadrians bue, Zeus-tempelet, gamlebyen Plaka og Akropolis? Torsdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av og kose oss om bord, og utforske de delene av skipet vi ikke har rukket enda. Fredag ankommer vi den Italienske byen Bari, hvor vi kan utforske middelalderarkitekturen i gamlebyen.  

Lørdag: Venezia – hjem Frokost om bord før vi går i land i Venezia. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Vi sjekker inn på flyet til Oslo avgang kl.14,00. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost og middag før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
*”Service Charge” på cruisebåten verdi €70

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 1 920,-
*Balkonglugar kr. 4 490,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 490,- (per lugar)
*Drikkepakke Piu Gusto kr. 2100,- (ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Utfluktspakke kr. 990,- (5 timers utflukt til Olympia og 7 timers utflukt i Athen inkludert inngang til Akropolis)