Cruise i deilige Karibia med Norwegian Cruise Line

«Her sjekker vi inn på det flotte skipet Norwegian Epic, som blir vårt hjem de neste 7 nettene»

Avreisedato: 20. januar 2024 | 10 dager | Turpris: 18990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Herlige dager i Karibia!

Hvite sandstrender og krystallklart vann

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr via Frankfurt til Florida, bor en natt på hotell først, før vi legger ut på seilas mot asurblått hav i Karibia. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på flotte Norwegian Epic som tar oss med til spennende destinasjoner i Det Karibiske hav, og våkner opp til nye spennende destinasjoner nesten hver dag. Høydepunktene er kanskje Norwegian Cruise Lines private paradisøy Great Stirrup Cay. Vi får også fine dager hvor vi nyter utsikten over det asurblå havet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Karibia med Norwegian Cruise Line

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 18990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 20. januar 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. januar 2024

Program

Lørdag: Hjem – Orlando Bussen starter i Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her  sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.09,50. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til USA-flyet. Etter nye drøye 9 timer lander vi i Orlando kl.17,55 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til hotellet.

Søndag: Orlando – Norwegian Epic Vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Port Canaveral. Her sjekker vi inn på det flotte skipet Norwegian Epic, som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Mandag – Søndag: Om bord på Norwegian Epic Mandag legger vi til kai på Norwegian Cruise Lines private øy – Great Stirrup Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag legger vi til kai på øya Roatan i Honduras. Her finner vi jungel med apekatter og papegøyer i sitt naturlige element, samt hvite strender som får deg til å ønske at du skulle være her for alltid. Torsdag legger kommer vi til Belize City som var landets hovdstad frem til 1960 tallet. Dra på en strand, eller besøk Mayaruinene i Altun Ha. Fredag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger utenfor halvøya Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Denne dagen er det mulig å bli med reiselederen på utflukt (mot tillegg), på jakt etter rester av historien fra Maya-indianerne i Pueblo de Maiz. Vi har også inkludert lunsj, samt at vi stopper for å ta oss en dukkert på en strand på vei tilbake til cruisehavnen (utflukten varer totalt ca. 5 timer). Lørdag får vi en avslappende dag til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord.

Søndag: Orlando Frokost på skipet før vi går i land. Vi blir hentet med buss som tar oss med til Orlando by hvor vi får et par timer til å spise lunsj, gjøre innkjøp og se oss rundt før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet som tar oss via Frankfurt og hjem til Oslo, avgang kl.19,40.

Mandag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra USA lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.14,50. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle ombord på skipet: *”Service Charge” $ 140
*Enkeltlugar/rom kr. 4 920,-
*Balkonglugar kr. 7 890,- (per lugar)
*Utflukt i Cozumel kr. 650,- (Må bestilles senest 30 dager før avreise)
*Free at Sea Drikkepakke kr. 1 800,- per person (alle eller ingen i samme lugar på ha dette)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)