Cruise i Karibia med Cuba og Key West

Opplev Karibien om bord det flotte cruiseskipet MSC Armonia! Tre hele netter i Miami før avreise. Utforsk Cuba, Honduras og Mexico på cruise våren 2019!

Avreisedato: 22. mars 2019 | 13 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Eksotisk cruise i Karibia med Cuba og Key West

…vi legger til kai i Havana ved lunsjtider og blir liggende helt til søndag

Bli med oss på et spennende cruise i Karibia! Vi flyr direkte til Florida, bor tre netter i Miami før cruiset og har inkludert utflukt til USAs sørligste punkt – Key West. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise hvor vi får 2 dager I Cubas hovedstad Havana med utflukter inkludert. Vi har også inkludert stopp på spennende steder som Honduras, Cozumel og Costa Maya. Nyt livet om bord med god mat, fantastisk utsikt, underholdning og et rikt utvalg av aktiviteter. Opplev kultur, historie, korallrev og fantastiske strender på cruise i Karibia!

 

Tilbake til reiseoversikt

 

 

3 netter i Miami

Flere spennende utflukter inkludert

Reiseleder er med!

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 22. mars 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 03. april 2019

Program

Fredag 22. mars: Hjem – Miami Vi har fremmøte på Gardermoen hvor vi møter reiselederen og de andre deltagerne og sjekker inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.16,25. Etter 9 timer lander vi i Florida kl.20,30 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene til Miami hvor vi skal bo i 3 netter.

Lørdag & søndag 23. & 24.mars: Miami – utflukt til Key West Frokost på hotellet hver morgen. Den første dagen har vi hele dagen fri på til å slappe av, kose oss og utforske nærområdet. Den andre dagen har vi inkludert utflukt til fantastiske Key West. Vi kjører over 42 bruer inkludert den kjente ”Seven Mile Bridge”, ned til Florida Keys-øyene som strekker seg langt ut i den karibiske gulfen. Når vi ankommer Key West får vi en guidet rundtur først, hvor vi bl.a. besøker USAs sørligste punkt. Etter guiderunden får vi fritid på egenhånd til å spise lunsj, eller hva med å besøke Ernest Hemingways hus eller fyrlyktmuseet? Vi returnerer til fastlandet utpå kvelden (ca. 3 timers kjøring gjennom vakkert landskap hver vei).

Mandag 25. mars: Miami – MSC Armonia Vi spiser frokost på hotellet Før vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt slik at vi får se de koseligste områdene i Miami. Rundturen ender opp på cruisehavnen i Miami, hvor vi sjekker inn på den litt mindre cruisebåten «MSC Armonia» som blir vårt hjem de neste 8 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Mandag – tirsdag 25. mars- 2. april: Om bord på MSC Armonia Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag ankommer vi øya Roatan tilhørende Honduras. Bukter beskyttet av korallrev langs kysten gjør øya til et paradis for de som vil snorkle, og Paya Bay Beach er vel verdt et besøk for de som vil nyte dagen på stranda. Torsdag legger vi til kai på Costa Maya i Mexico. Er du interessert i historie ”må” du dra på utflukt på jakt etter rester av historie fra maya-indianerne. Både Chacchobem og Kogunlich ruinene er innen passe utfuktsavstand fra cruisehavnen. En lat dag på stranden lokker for de som foretrekker dette. Fredag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Lørdag legger vi til kai i Havana på Cuba ved lunsjtid og blir liggende helt til søndag (tidlig kveld). Byen og landet har en uimotståelig sjarm, og en spennende historie som bare må oppleves. Vi har inkludert 2 halvdagsutflukter i Havana, og går tilbake i tid, fordi landet er formet av Castros idealer. Søndag kveld setter vi igjen seil mot Miami. Mandag har vi siste dag til sjøs, og kan slappe av og pakke kofferten.

Tirsdag 2. april: Miami – Orlando Vi spiser frokost om bord på cruisebåten før vi går i land i Miami. Her venter buss for å ta oss med de siste timene opp til Orlando Lufthavn (4 timers effektiv kjøring). Her sjekker vi inn på nattflyet tli Reykjavik, avgang kl.19,00.

Onsdag 3. april: Reykjavik – hjem Vi ankommer Reykjavik tidlig om morgenen og går videre til Osloflyet. Etter nye drøye 2 timer ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.12,25 og tar farvel med de andre deltagerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*3 frokoster før cruiset
*8 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 7 645,-
*Utvendig lugar kr. 4 390,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 10 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 160,-
*Elektronisk Visum kr. 200,-
Obligatoriske tillegg som betales om bord av alle:
*Visum til Cuba $ 50,- *”Service Charge” på cruisebåten $ 100