Karibia cruise med Cuba og Key West

“…lørdag legger vi til kai i Havana på Cuba ved lunsjtid og blir liggende helt til søndag (tidlig kveld)”

Avreisedato: 18. januar 2019 | 12 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Fantastisk cruise i Karibia !

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr direkte til Florida, bor tre netter på Miami South Beach før cruiset, hvor vi har inkludert utflukt til USAs sørligste punkt – Key West. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise hvor vi får 2 dager I Cubas hovedstad Havana med utflukter inkludert, samt at vi også har inkludert stopp på spennende steder som Jamaica, Cozumel og Caymand Islands. Ellers kan vi nyte livet om bord med god mat og flott utsikt over det Karibiske hav.

 

Fantastisk 7 netters cruise i Karibia

3 overnattinger i Miami South Beach

2 dager i Havana med inkluderte utflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise Karibia
Avreisedato: 18. januar 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. januar 2019

Program

Fredag 18. januar: Hjem – Miami South Beach Bussen starter i Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.16,25. Etter 9 timer lander vi i Florida kl.20,30 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene til Miami South Beach hvor vi skal bo i 3 netter.

Lørdag & søndag 19. & 20.januar: Miami Beach – utflukt til Key West Frokost på hotellet hver morgen. Den første dagen har vi hele dagen fri på Miami Beach til å slappe av, kose oss og utforske nærområdet. Den andre dagen har vi inkludert utflukt til fantastiske Key West. Vi kjører over 42 bruer inkludert den kjente ”Seven Mile Bridge”, ned til Florida Keys-øyene som strekker seg langt ut i den karibiske gulfen. Når vi ankommer Key West får vi en guidet rundtur først, hvor vi bl.a. besøker USAs sørligste punkt. Etter guiderunden får vi fritid på egenhånd til å spise lunsj, eller hva med å besøke Ernest Hemingways hus eller fyrlyktmuseet? Vi returnerer til fastlandet utpå kvelden (ca. 3 timers kjøring gjennom vakkert landskap hver vei). 

Mandag 21. januar: Fort Lauderdale – MSC Armonia Vi får litt fri, og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den litt mindre cruisebåten «MSC Armonia» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Mandag-mandag 21. – 28. januar: Om bord på MSC Armonia Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag ankommer vi Montego Bay på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller utforske nærområdene. Torsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Fredag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Er du interessert i historie, kan man dra på utflukt på jakt etter rester av historie fra maya-indianerne. Lørdag legger vi til kai i Havana på Cuba ved lunsjtid og blir liggende helt til søndag (tidlig kveld). Byen og landet har en uimotståelig sjarm, og en spennende historie som bare må oppleves. Vi har inkludert 2 halvdagsutflukter i Havana, og går tilbake i tid, fordi landet er formet av Castros idealer. Søndag kveld setter vi igjen seil mot Miami.

Mandag 28. januar: Miami – Fort Lauderdale Vi spiser frokost før vi ankommer Miami. Om formiddagen får vi med oss lokalguide som tar oss med rundt slik at vi får se de koseligste områdene i Miami. Vi får fritid til lunsj på egenhånd, før bussen kjører oss til «Sawgrass mills» som er et stort shoppingsenter med flere hundre butikker hvor vi kan gjøre fordelaktige innkjøp. For de som ikke ønsker så mye shopping er det mulig å bli med på båttur i sumpene for bl.a. å se på alligatorer (mot ekstra betaling).  Tidlig kveld kjører vi til flyplassen i Fort Lauderdale, hvor vi sjekker inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.22,30. Flyturen hjem til Norge tar bare litt over 8 timer. 

Tirsdag 29. januar: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo Lufthavn Gardermoen kl.13,05. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*3 frokoster før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 6 720,-
*Utvendig lugar kr. 4 190,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 10 790,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 660,-
*Elektronisk Visum kr. 200,-
Obligatoriske tillegg som betales om bord av alle:
*Visum til Cuba $ 35,-
*”Service Charge” på cruisebåten $ 87,5