Cruise i Karibia med Cuba

Flotte strender, historie og kultur på cruise i Karibia!

Avreisedato: 09. november 2019 | 11 dager | Turpris: 15390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Historisk sus og vakre karibiske øyer

På cruise i Karibia besøker vi Cuba med sin uimotståelige sjarm!

Bli med oss på et spennende cruise i Karibia! Vi flyr direkte til Florida og bor to netter på hotell i koselige Coconut Grove i Miami. Før avreise får vi god tid til å slappe av og utforske nærområdet i storbyen. Etter noen flotte dager i Miami reiser vi ut på et fantastisk 7-netters cruise i Karibia med MSC Armonia! Underveis tar skipet oss med til  Cubas hovedstad Havana hvor vi tilbringer 2 dager. Vi gjør oss kjent med den unike kulturen og historien på Cuba med inkluderte utflukter. Vi skal også besøke spennende steder som Jamaica, Cayman Islands og ikke minst den helt nyåpnede private øya Ocean Cay – eksklusivt for MSC sine gjester. Vi nyter cruisetilværelsen om bord MSC Armonia og drar nytte av skipets mange fasiliteter. På cruise i Karibia får du en perfekt kombinasjon av avslapning og minnerike opplevelser!  

 

Tilbake til reiseoversikt

2 dager i Havana på Cuba

7 netters deilig cruise i Karibia

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 15390
Sted: Cruise i Karibia med Cuba
Avreisedato: 09. november 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 19. november 2019

Program

Lørdag: Hjem – Miami Coconut Grove Bussen starter i Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.11,55. Etter 9 timer lander vi i Florida kl.16,00 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene til Miami Coconut Grove hvor vi skal bo i 2 netter.

Søndag: Miami Coconut Grove Frokost på hotellet. Denne første dagen har vi hele dagen fri til å slappe av, kose oss og utforske nærområdet der vi bor. Det er både butikker, restauranter og barer i gangavstand, og hotellet har svømmebasseng om noen skulle ønske seg en dukkert.

Mandag: Miami Coconut Grove – MSC Armonia Vi spiser frokost før vi  får vi med oss lokalguide som tar oss med rundt i Miami slik at vi får se de koseligste områdene som byen har å tilby, men bl.a. Little Havana og Miami Beach. Rundturen ender opp på cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den litt mindre cruisebåten «MSC Armonia» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Mandag-mandag: Om bord på MSC Armonia Tirsdag legger vi til kai på MSC Cruises private paradisøy, Ocean Cay. Her finner vi en flott lagune, 6 forskjellige strender og mulighet til å få seg en massasje med fantastisk utsikt over havet (massasje mot betaling). Onsdag gjør vi oss bedre kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Torsdag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller utforske nærområdene. Fredag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Lørdag legger vi til kai i Havana på Cuba ved lunsjtid og blir liggende helt til søndag (tidlig kveld). Byen og landet har en uimotståelig sjarm, og en spennende historie som bare må oppleves. Vi har inkludert 2 halvdagsutflukter i Havana, og går tilbake i tid, fordi landet er formet av Castros idealer. Søndag sen ettermiddag setter vi igjen seil mot Miami.

Mandag: Miami Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Miami. Denne formiddagen blir det mulighet til å bli med på alligatorsafari med såkalt airboat (mot ekstra betaling).  De som ikke ønsker dette vil bli sluppet av på Dolphin Mall som er et shoppingsenter. Her kan vi få oss noe å bite i samt gjøre de siste innkjøpene om ønskelig. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Miami, hvor vi sjekker inn på nattflyet tilbake til London, avgang kl.17,45.

Tirsdag: Oslo – hjem Vi ankommer London om morgenen og får litt ventetid før vi går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.12,25. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 6 210,-
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 8990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 1 950,-
*Visum til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)
Obligatoriske tillegg som betales om bord av alle:
*Visum til Cuba $ 50,- *”Service Charge” på cruisebåten $ 87,5