Cruise i Karibia med Curacao og Aruba

Cruise i Karibia til fantastiske destinasjoner!

Avreisedato: 27. februar 2020 | 14 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Paradisstrender og asurblått hav i sørlige Karibia

På cruise i Karibia besøker vi 5 forskjellige destinasjoner…

Finn din karibiske øyfavoritt på cruise i sørlige Karibia! Vi bor en natt i Miami før vi legger ut på et spennende 11 netters cruise med MSC Divina til sørlige Karibia!  Vi våkner opp til fantastiske øyedestinasjoner og opplever alt fra Bob Marleys Jamaica, ‘Holland i miniatyr’ på Curacau og Aruba med sine fargerike bygninger og paradisstrender. I tillegg får vi oppleve Cayman Islands og MSC private øy – Ocean Cay med sin tropiske lagune. Vi kan nyte utsikten om bord over det asurblå havet og kose oss med skipets mange fasiliteter. Oppdag fantastiske destinasjoner på cruise i Karibia denne vinteren. 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet!

11 netters cruise i Karibia med alle måltider

Opplev vakre Curacao og Auruba

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 27. februar 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 11. mars 2020

Program

Torsdag 27. februar: Hjem – Miami Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til München, avgang kl.06,05. Etter 2 timer lander vi og går videre til Miamiflyet. Etter nye 10 timer lander vi i Miami kl.16,55 (lokal tid). Her venter bussen for å ta oss de siste minuttene til vårt hotell beliggende like ved flyplassen. Resten av dagen til avslapning.

Fredag 28. februar: Miami – MSC Divina Frokost på hotellet før vi blir møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i Miami denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, bl.a. South Beach. Rundturen ender opp på cruisehavnen. Her sjekker vi inn på  flotte MSC Divina som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, kan ta en dukkert i bassenget, og blir underholdt rundt om på skipet. Om kvelden legger vi fra kai i Miami.

Lørdag 29. februar – tirsdag 10. mars: Om bord på MSC Divina Lørdag og søndag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav i det sørlige Karibia. Mandag og tirsdag ligger vi til kai i Willemstad, hovedstaden på Curacao. Ta deg en vandretur i den fargerike byen og nyt en god lunsj på en av fortauskaféene. Byen har dessuten en flott strand hvor du kan ta deg en deilig dukkert. Den ene dagen er det mulig (mot tillegg) å bli med på en guidet rundtur på øya. Onsdag ankommer vi Oranjestad på øya Aruba. Øya er full av kontraster, selv om den bare er vel 30 kilometer lang. På sørsiden finner vi hovedstaden samt flotte hvite pudderstrender, mens på nordsiden er det en røff kyststrekning med fjell som bølgene slår mot. Torsdag har vi en dag til sjøs, og kan fordøye inntrykkene fra de siste spennende dagene. Fredag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker det kjente Dunn´s River Falls – et tropisk paradis. Lørdag besøker vi George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Den koselige byen har en flott, fargerik bebyggelse og byr på gode shoppingmuligheter. Søndag har vi igjen en avslappende sjødag og nyter livet i deilig temperatur.  Mandag legger vi til kai på MSC Cruises private paradisøy, Ocean Cay. Her finner vi en flott lagune, 6 forskjellige strender og mulighet til å få seg massasje med fantastisk utsikt over havet (massasje mot betaling). Om kvelden setter vi kursen tilbake mot Miami.

Tirsdag 10. mars: Miami Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Miami. Denne formiddagen blir det mulighet til å bli med på alligatorsafari med såkalt airboat (mot tillegg). De som ikke ønsker å dra på alligatorsafari blir sluppet av på shoppingsenteret Dolphin Mall. Her kan du få deg noe å bite i samt gjøre de siste innkjøpene. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Miami, hvor vi sjekker inn på nattflyet til Zürich, avgang kl.17,55.

Onsdag 11. mars: Oslo – hjem Vi ankommer Zürich om morgenen og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.12,10 og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Fra 01. januar 2020 blir all sjødrift med MSC Cruises karbonnøytralt – Les mer HER 

NB! Alle må ha elektronisk visum (ESTA) for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*11 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*1 overnatting i delt dobbeltrom inkludert frokost før cruiset
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Utflukt på Curacao kr. 450,- (ca. 4 timer)
*Easy drikkepakke kr. 3 080,-
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)
*Overnatting ved Gardermoen natten før avreise kr. 975,- (per rom)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge $137,50