Cruise i Karibia med Jamaica & Belize

Paradisstrender, historiske ruiner og asurblått hav

Avreisedato: 25. januar 2020 | 13 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Paradisstrender og historiske ruiner på cruise i Karibia

Vi besøker 6 forskjellige destinasjoner på cruise i Karibia

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia! Vi flyr direkte til Florida og drar fra flyplassen direkte til cruisehavnen hvor vi skal ut på et fantastisk 10 netters cruise med Costa Luminosa. Vi våkner opp til en ny destinasjon nesten hver dag. Vi skal besøke 6 forskjellige og unike destinasjoner.  På denne cruisereisen har vi blant annet inkludert stopp på eksotiske øyer som Jamaica, Cozumel, Roatán, Cayman Islands og Nassau i Bahamas! Vi gjør også stopp innom det lille landet Belize, kjent for sine ruiner etter Maya-indianerne samt de flotte paradisstrendene.  Kombiner en vinter med palmer, paradisstrender, asurblått hav og spennende historie på cruise i Karibia denne vinteren!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Historiske ruiner og paradisstrender

10 netters cruise med alle måltider i Karibia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 25. januar 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 06. februar 2020

Program

Lørdag 25. januar: Hjem – Fort Lauderdale/Costa Luminosa Bussen starter i Kristiansand og tar med deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.11,55. Etter drøye 8 timer lander vi i Fort Lauderdale kl.16,00 (lokal tid). Her venter bussen for å ta oss de siste minuttene til cruisehavnen like ved flyplassen. Her sjekker vi inn på Costa Cruise «Costa Luminosa» som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, kan ta en dukkert i bassenget, og blir underholdt rundt om på skipet. Sen kveld legger vi fra kai i Fort Lauderdale.

Søndag – tirsdag 26. januar-4. februar: Om bord på Costa Luminosa Søndag legger vi til kai i Nassau på Bahamas. Dra på rundtur på øya og oppdag historien med herregårder, katedraler og fort, eller kom direkte i karibiamodus og dra på en paradisstrand for å ta deg en dukkert. Mandag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Tirsdag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker det kjente Dunn´s River Falls – et tropisk paradis. Onsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter. Torsdag har vi igjen en avslappende sjødag og nyter livet i deilig temperatur. Fredag ankommer vi Belize City i det lille landet Belize, hvor vi kan ta en spasertur i byen, eller bli med reiselederen på utflukt til indianerruinene i Altun Ha (mot tillegg). Lørdag ankommer vi øya Roatan tilhørende Honduras. Oppdag historien på Roatan museet, dra på utflukt og oppdag det rike dyrelivet, eller hva med å snorkle blandt fantastiske koraller?  Søndag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger like utenfor fastlandet, og har flotte strender og natur samt en rik historie. Etter noen dager med opplevelser er vi til sjøs hele mandag og får tid til å slappe av om bord mens vi seiler mot fastlandet.

Tirsdag 4. februar: Fort Lauderdale – Miami Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Fort Lauderdale. Her blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i Miami denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, bl.a. South Beach. Vi sjekker inn på vårt hotell for natten om ettermiddagen, og kan slappe av og utforske nærområdet på egenhånd.

Onsdag 5. februar: Miami – Fort Lauderdale Vi får formiddagen fri, før vi om ettermiddagen blir hentet og blir tatt med til flyplassen i Fort Lauderdale. Her sjekker vi inn på flyet direkte tilbake til Oslo, avgang kl.18,00. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Torsdag 6. februar: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo Lufthavn Gardermoen kl.08,35. Her tar vi plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*10 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Miami
*Service Charge på cruisebåten – verdi €100
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 2 915,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utflukt til Althun Ha kr. 400,- (ca 4 timer)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 3 000,-
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)