Cruise i Karibia med Jamaica og Mexico

Palmesus, flotte strender og eksotisk kultur på cruise i Karibia

Avreisedato: 08. februar 2020 | 11 dager | Turpris: 13590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Opplev paradis på cruise i Karibia

Bli med Pensjonistforbundet på cruise i Karibia denne vinteren!

Bytt ut vinteren med eksotiske drømmestrender, palmer og paradisøyer! Vi flyr direkte til Florida og reiser videre til Coconut Grove i Miami hvor vi skal bo to netter før cruiset. På guidet bytur i Miami gjør vi oss kjent med den verdenskjente byen før vi reisen går videre med cruiseskipet MSC Armonia. På det fantastiske 7-netters cruiset skal vi besøke flere perler i det Karibiske hav! Vi skal reise til Bob Marleys Jamaica, Mexico sine paradisstrender og gamle ruiner etter indianerne samt Bahamas og Honduras. Underveis kan vi nyte flotte dager om bord med flott utsikt over asurblått hav og kan utforske skipets make tilbud og aktiviteter! Bli med og få en uforglemmelig cruiseopplevelse denne vinteren på cruise i Karibia!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Deilig 7.netters cruise i Karibia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13590
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 08. februar 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 18. februar 2020

Program

Lørdag: Hjem – Miami Dere har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.11,55. Etter 9 timer lander vi i Florida kl.16,00 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene til Coconut Grove i Miami hvor vi skal bo i 2 netter.

Søndag: Miami Beach Frokost inkludert om morgenen. Den første dagen får vi om formiddagen med oss lokalguide som tar oss med rundt slik at vi får se de koseligste områdene i Miami. Rundturen ender opp på Miami South Beach hvor vi kan spise lunsj på egenhånd før bussen returnerer til hotellet.  Ettermiddagstimene fri til avslapning og hygge.

Mandag: Fort Lauderdale – MSC Armonia Vi får litt fri, og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den litt mindre cruisebåten «MSC Armonia» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Mandag – mandag: Om bord på MSC Armonia Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller utforske nærområdene. Torsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Fredag legger vi til kai på Costa Maya i Mexico ikke langt fra byen Mahahual. Mulighetene er mange – dra på en vakker sandstrand, dra ut til Maya Korallrevene – det nest største korallrevet i verden, eller bli med reiselederen på en spennende utflukt inn i den mexikanske jungelen til Mayaruinene i Chacchoben (ved kjøp av utfluktspakke). Lørdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av om bord på cruiseskipet. Søndag legger vi til kai på MSC Cruises private paradisøy, Ocean Cay. Her finner vi en flott lagune, 6 forskjellige strender og mulighet til å få seg massasje med fantastisk utsikt over havet (massasje mot betaling).

Mandag: Miami Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Miami. Denne formiddagen blir det mulighet til å bli med på alligatorsafari med såkalt airboat (ved kjøp av utfluktspakke).  De som ikke ønsker dette vil bli sluppet av på Dolphin Mall som er et shoppingsenter. Her kan vi få oss noe å bite i samt gjøre de siste innkjøpene om ønskelig. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Fort Lauderdale, hvor vi sjekker inn på nattflyet tilbake til London, avgang kl.17,45.

Tirsdag: London – hjem Vi spiser frokost om bord før vi ankommer London om morgenen. Vi går videre til Osloflyet, og etter 2 timer ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.12,25. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre deltagerne for denne gang.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Miami *Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 3 890,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 8 890,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr.1 960,-
*Utfluktspakke kr. 600,- (Må bestilles før avreise. Utflukt ca. 5 timer til Mayaruiner i Mexico, samt Alligatorsafari)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)
Tillegg som blir belastet alle på cruiset: *”Service Charge” $ 87,5